4
Košarka

DULE ZNA NAJBOLJE: Kakav je čovek Nikola Peković?

Objavljeno: 04.09.15 u 17:30

Predsednik SD Partizan i trener KK Partizan, kojem je doduše istekao ugovor, Duško Vujošević, sa odobravanjem je pozdravio vest da je Nikola Peković jedini kandidat za predsednika ovog kluba i naslednik Predraga Danilovića.


– Mislim da je to izvanredna stvar. On time pokazuje, pristajući na tu ulogu baš u ovom trenutku u kakvom se nalazi klub, kakav je čovek i partizanovac – rekao je Vujošević za MOZZART Sport.

U narednom periodu trebalo bi da se razjasni i da li će Vojošević ostai trener crno-belih, a stavri lagano kreću da se rešavaju. Vujošević ipak ističe:

– Nema on (Peković) čarobni štapić. Ne mogu sva očekivanja da se svale samo na njega. Jednostavno, mora da se radi timski, a na toj funkciji ima dosta obaveza. Međutim, to ne amnestira nas ostale od svojih obaveza – zaključio je trofejni stručnjak.

Čeka se datum izborne skupštine Partizana, na kojoj bi pored predsednika trebalo da bude izabran i novi upravni odbor.

Jedan bivši igrač Partizana je naknadno pozvan na EP, znate li o kome je reč?

0
0

4 Komentara

  1. Kakav je čovek koji Śarićima pere pare od prodaje droge ?! Ljudski sljam i ološ truje našu decu, a on im pere pare?! TO JE TA LINIJA KOJA NAS DELI ! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE , NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! P.S . SAMO ZVEZDAŠICE RAĐAJU PRAVE MUŠKARCE ! ! !

    0
    0
    Odgovori
  2. NAJAVLJIVAO JE PEKMEN, DA CE MEGA-KARIJERU ZAVRSITI U NAJVECEM SRPSKOM KLUBU, IKONI I SVETINJI KOSARKE-PARTIZANU, KAO I MILAN MACVAN, MIROSLAV RADULJICA, SASA PAVLOVIC, JAN VESELI, BOGDAN BOGDANOVIC, ZOFRI LOVERNJ, LEO VESTERMAN, DRAGAN MILOSAVLJEVIC, NENAD KRSTIC, KOSTA PEROVIC, VULE AVDALOVIC……

    0
    0
    Odgovori
  3. LJUDSKA VELICINA I GROMADA, KAO I STO SU SASA PAVLOVIC, MILAN MACVAN, KOJI SU U EVROPI MOGLI DA BIRAJU KLUB I NOVAC, ALI CRNO-BELO SRCE JE ODANO I JACE OD SVEGA !!! BRACA NASA, CRNO-BELA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter