0
Domaći fudbal

Foto: FK Čukarički

BAŠ PRIJATELJSKI: Čuka remizirala sa Krstajićevim Radnikom

Objavljeno: 04.09.15 u 19:28
Na Gradskom stadionu u Bijeljini FK Čukarički je odigrao prijateljski meč protiv premijerligaša Bosne i Hercegovine Radnika. čiji je predsednik nekadašnji proslavljeni reprezentativac naše zemlje Mladen Krstajić. Utakmica je završena bez pobednika, 1:1. 
 

Oba gola na meču pala su u finišu utakmice. U 76. minutu Čukarički je poveo. Snažno je šutirao Mehmedović, golman je samo uspeo da na kratko odbije loptu koja je došla do Tijaga. Brazilski internacionalac je odlično reagovao i snažni šutem najpre zatresao prečku, a onda i mrežu domaće ekipe. Posle vođstva Čukarički je dodao gas i ubrzao igru. U međuvremenu je počela da pada kiša, teren je postao klizav, pa su obe ekipe bile prinuđene da malo uspore ritam. Da se utakmica završi nerešenim rezultatom potrudio se Seratlić. U 90. minutu postigao zaista lep gol iz slobodnog udarca.

Šef stručnog štaba ekipe sa Banovog brda Vladan Milojević je na teren od prvog minuta poslao kombinovani sastav tako da su u prvih 11 bili Petrić, Stojković, Boljević, Ostojić, Li Adi, Srnić, Bojić, Jovanović, Tijago i Mirosavljević, dok su na klupi ostali Ćulibrk, Mehmedović, Radović, Stojanović, Pjasentin, Janković, Pavlović i Karaklajić.

 
Sa druge strane trener Radnika Slavko Petrović se opredelio za sledeću startnu postavu: Avdukić, Hodžić Dušan, Jakovljević Ivan, Jakovljević Slobodan, Hodžić Ademin, Lazić, Memišević, Mrkajić, Ostojić i Šećerović, rezerve su bili Đurković, Antić, Bajić, Berbić, Beširović, Krsmanović, Maksimović, Seratlić i Vasić. Glavni arbitar meča je bio Rajko Đorđić iz Bijeljine.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter