2
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

UO FK PARTIZAN: Ponovo smo jedini srpski predstavnik u Evropi, zahvalnost navijačima na podršci

Objavljeno: 03.09.15 u 23:10

Upravni odbor fudbalskog kluba Partizan pružio je večeras punu podršku treneru Zoranu Milinkoviću i igračima i zahvalio im na zalaganju i ostvarenim rezultatima.

Na redovnoj sednici UO crno-belih razmatrani su rezultati u dosadašnjem delu sezone, izveštaj o završenom prelaznom roku i finansijsko stanje kluba, a konstatovano je da je plasmanom u plej-of Lige šampiona, prvom posle pet godina, ostvaren značajan uspeh.

– Nastavak takmičenja u grupnoj fazi Lige Evrope, u kojoj je naš klub ponovo jedini predstavnik srpskog fudbala, predstavlja priliku da se protiv renomiranih protivnika iskaže talenat i kvalitet naših igrača. Upravni odbor je uverenja da posedujemo potencijal za nove pobede i uspehe u Evropi, kao i za nastavak trijumfalne serije u prvenstvu Srbije u kojem predstoji „večiti derbi, navodi se u saopštenju Partizana, prenosi agencija Tanjug.

Kako se ističe, uspešni nastupi u kupovima UEFA uticali su i na poboljšanje finansijske situacije, koja je „neuporedivo povoljnija nego početkom godine“, tako da klub očekuje pozitivno poslovanje u 2015. godini.

– UO zahvaljuje navijačima na podršci i pozitivnoj atmosferi koja poslednjih godina nije bila prisutna u toj meri i poziva ih da masovnim odzivom i gromoglasnim navijanjem pomognu igračima i u „večitom derbiju“ i početnoj utakmici Lige Evrope protiv holandskog AZ Alkmara, poručuje se u saopštenju aktuelnog prvaka Srbije.

Predstojeći 149. „večiti derbi“ srpskog fudbala između Crvene zvezde i Partizana, za koji vlada veliko interesovanje, igra se u subotu. 12. septembra na stadionu „Rajko Mitić“ sa početkom u 19. sati.

Na tabeli Superlige Srbije Partizan je trenutno trećeplasirani i sa utakmicom manje zaostaje pet bodova za vodećom Crvenom zvezdom.

0
0

2 Komentara

  1. I posle naidje neki kairat I oduci vas od fudbala I to u predkolu I posle vam kriv partizan I tole inace bi se za 15 god bar jednom u evropi

    0
    0
    Odgovori
  2. Zato i namestate titule na sve moguce i nemoguce nacine jer je lakse preko kvalifikacija za LS obezbediti LE,nego preko samih za LE.U vek prvo nalete neki amateri,posle njih,takodje neki nesrecnici,koje izbacite na neku prevaru i posle se dicite nekom Evropom,dok u toj ligi sluzite za nakantavanje i gol razliku.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter