0
Košarka

FOTO: u-mobitelco.ro

TESNA POBEDA NA STARTU: Skorcanitis vodio crveno-bele do trijumfa

Objavljeno: 03.09.15 u 22:18

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su pobedu u prvom pripremnom meču u novoj sezoni u duelu sa rumunskim klubom U Banka iz Kluža rezultatom 67:65 (18:15, 13:19, 12:14, 24:17).

Iako su u poslednju deonicu ušli sa pet poena manjka crveno-beli su na kraju ipak uspeli da dođu do trijumfa u meču koji je odigran u Železniku bez prisustva publike.

Sofoklis Skorcanitis je na debiju u crveno-belom dresu postigao 11 poena, koliko je upisao i Branko Lazić, a dvocifren učinak je još imao i mladi Rebić koji je ubacio 10 poena. Stefan Jović i Boriša Simanić su postigli po devet, Luka Mitrović sedam, a Dejan Davidovac i Stefan Nastić po pet poena. Tompson, Radanov i Lazarević nisu uspeli da se upišu u strelce. Na drugoj strani su se istakli Dajks sa 14 i Žigreanović sa 11 poena.

Crvenu zvezdu u narednom periodu očekuje prijateljski meč protiv Budućnosti iz Podgorice, a zatim slede turniri u Kraljevu (rivali PAOK, Mega Vizura i Trabzon) i Zadru gde će srpski šampion biti u grupi sa turskim klubovima Fenerbahčeom i Darušafakom.

Rumunski tim je pre samo dva dana pobedio ekipu Partizana, a sledeći prijateljski meč u Srbiji će odigrati protiv FMP-a.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter