0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

‘ORLOVI’ PRED JERMENIJU: Da vratimo veru u fudbal i stvorimo tim za Mondijal (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 03.09.15 u 15:50

U ‘Kući fudbala’ u Staroj Pazovi održana je konferencija za novinare pred meč kvalifikacija za EURO 2016. godine između Srbije i Jermenije.

– Mnogo smo pričali o ambicijama Srbije, znamo da su kvalifikacije za nas gotove, stvaramo tim za nove kvalifikacije i Mundijal. Rezultati u naredne četiri utakmice su primarni, kroz mečeve ćemo dati šansu onima koji nisu igrali, a zaslužili su priliku. Imaju kvalitet da prave razliku na terenu – rekao je na konferenciji za novinare selektor Radovan Ćurčić.

O utakmici sa Jermenima se ne govori kroz prizmu aktuelnih, već budućih kvalifikacija.

– Protiv Jermena će biti zahtevan meč, rival nije atraktivan, ali je težak. Pobeda je bitna iz drugih razloga, za neki novi period, bitno je zbog samopouzdanja kako bi javnost povratila veru – istakao je Ćurčić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kapiten reprezentacije Branislav Ivanović složio se sa selektorom da je duel sa Jermenijom važan iz više razloga.

– Niko od igrača nije igrao nebitne utakmice, meč sa Jermenima je izuzetno bitan za nas. Pogled na tabelu nas igrače najviše dotiče, nismo zaslužili da budemo poslednji. To sve možemo da promenimo dobrom igrom i pobedom. Sve teče po planu, dobro smo upoznati sa njihovom ekipom, mnogo su jači nego u prvom duelu kad smo remizirali. Pobeda donosi mir – rekao je Bane Ivanović.

Utakmica Srbija-Jermenija igra se u petak od 20:45h na stadionu ‘Karađorđe’ u Novom Sadu bez prisustva publike.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter