1
Košarka

NOVO SAOPŠTENJE KSS: Osuđujemo ‘Er Srbiju’, a ne državu (FOTO)

Objavljeno: 03.09.15 u 12:27

Uz dodatno objašnjenje jučerašnjeg incidenta, Košarkaški savez Srbije je postavio i sliku računa sa cifrom koju je morao da plati ‘Er Srbiji’.

Problem je nastao oko molbe Saveza kompaniji ‘Er Srbiji’ da im omogući neplaćanje dodatnog prtljaga koji je reprezentaciji neophodan tokom Eurobasketa, ali im avio-kompanija nije izašla u susret. Sinoć je stigla osuda iz ‘kuće košarke’, a sada je u novom saopštenju pruženo dodatno objašnjenje.

Saopštenje KSS-a prenosimo u celosti:

– Košarkaška reprezentacija Srbije otputovala je jutros za Berlin redovnom linijom Er Srbije sa plaćenim kartama i viškom prtljaga za koji račun iznosi 190.733 dinara. Naš stav o tome saopštili smo juče.

Svako ima pravo da se sa takvim stavom složi ili ne složi. Ali niko nema pravo da naše neslaganje sa poslovnom politikom avio kompanije i njihovim odnosom prema košarkaškoj reprezentaciji politizuje i koristi za kritiku odnosa države Srbije prema KSS-u.

Više puta smo kroz izjave predsednika Saveza jasno saopštili da smo izuzetno zahvalni Vladi, Ministarstvu omladine i sporta i premijeru lično na podršci koju smo dobili i prošle i ove godine.

Zahvaljujući sponzorima i ovakvom odnosu države prema sportu, u stanju smo da obezbedimo maksimalne uslove za naše reprezentativne selekcije. Iz tih uslova dolaze i medalje. Sa medaljama idu i nagrade koje opet obezbeđuje Vlada Srbije.

Bilo bi zaista neprimereno da na takav odnos države prema nama imamo bilo kakve primedbe i molimo da se naše neslaganje sa poslovnom odlukom avio kompanije ne povezuje i ne poistovećuje sa odnosom države Srbije prema nama – stoji na zvaničnom sajtu Košarkaškog saveza Srbije.

FOTO: kss.rs
FOTO: kss.rs
0
0

1 Komentara

  1. Sramota sta reci otputovali ste do berlina za manje od 100 eura po osobi sram vas bilo i sad vam nevalja avio kompanija

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter