7
Košarka

NIJE ISTINA: Žoc ‘ubio’ nadu Grobarima

Objavljeno: 03.09.15 u 23:42

Kao bomba tokom jutra je odjknula vest koju je plasirao Blic, a preneli gotovo svi mediji u zemlji među kojima je i naš portal, da će vlasnik istanbulskog Fenerbahčea Aziz Jildirim praktično preuzeti KK Partizan.

Navodno na nagovor Željka Obradovića prebogati Turčin je spreman da poništi dugove Partizana (oko pet miliona evra) i da dodatno uloži u igrački kadar, s tim da bi na mesto trenera umesto Duška Vujoševića postavio Vladu Androića.

Međutim, Željko Obradović tvrdi da nikada nije čak ni čuuo za takvu mogućnost, a ne da je jedan od pokretača ideje.

– Prvi put čujem za tako nešto, da postoji takva mogućnost sigurno bih prvi saznao od ljudi iz kluba. Reći cu samo da to nema veze sa istinom, dalji komentar je suvišan, objasnio je Obradović u izjavi za dnevni list Danas.

Jildirim će definitivno ovih dana doći u Beograd gde će ga ugostiti upravo Obradović, ali i ministar u vladi Srbije Rasim Ljajić, a o čemu će razgovarati za sada nije poznato. Govorka se da Turčin želi da kapariše Andriju Živkovića i Ivana Šaponjića.

Saznajte i kako je FK Partizan kaznio Predraga Luku i Ivana Petrovića koji su odbili da idu na pozajmicu i šta je sve odlučeno na večerašnjoj sednici Upravnog odbora.

0
0
7 Komentara
  1. Kao Partizanovac zadovoljan sam što ovo nije istina jer u suprotnom više nikada ne bih otišao na utakmicu jer nikada ne bih mogao da svarim da navijam za veštacki klub!Ne znam što se dize tolika tenzija kada je Partizan godinama osvajao sve što se osvojiti moze tako da treba ostaviti prostor veštackom timu koji finansira drzava preko nametnutih sponzora da i oni uzmu nešto jer cim ovi koji su na vlasti sidju sa iste tako ce nestati i veštacki tim!Tada ce do izrazaja ponovo doci politika oslanjanja na mlade koji ce do tada sazreti a pravi Partizanovci ce istrpeti taj period!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa nijedan normalan Partizanovac nije mogao da poveruje u ovo. Mi ćemo se izvući iz ovoga na drugi način ,onako kako samo mi znamo,izbacivanjem novih talenata ,radom i ljubavlju prema crno-beloj boji . Ne trebamo mi da prodajemo dupe i da mafijaša gledamo kao idola,kao neki. A što se ovog teksta tiče, to je novinarska izmišljotina, samo palite ovaj narod,a nigde logike.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ja sam jos danas napisao u komentaru da od toga nema nista i zasto bi Turci imali interes za tako nesto ali zagrizeni lupaju minuse.Sad vam je Zeljko ubio nadu ali priznajte da ste se ponadali i ubacili…nema nista rodjaci,druga liga ili katanac.

    0
    0
    Odgovori
  4. Samo budala je verovala da je ovo istina. Covic i pored jakog tima strahuje pa ponavlja naslove od prosle godine. Smesni ste.

    0
    0
    Odgovori
  5. Kakav naslov!Niko nije ni ocekivao ali vasi pasiji naslovi „ubio nadu“..koliko vi patite iz medija mucenici,Kolike smo vam komplekse nabii..Kukacete svi vi na celu sa onima koji narucuhu ovakve naslove

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter