4
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NAJAVLJENO – ISPUNJENO: Partizan neoriginalno kaznio tandem koji nije želeo na pozajmicu, da li je u pitanju mobing?

Objavljeno: 03.09.15 u 21:12

Zbog toga što su odbili da odu na pozajmicu u neki od ovdašnjih superligaških klubova fudbaleri Partizana Predrag Luka i Ivan Petrović su kažnjeni kao što je i najavljeno od strane rukovodstva kluba.

Ovaj tandem je pismenim putem obavešten da će ubuduće trenirati odvojeno od ekipe i to svakog jutra, osim nedelje, sa početkom od 8 časova zajedno sa trenerom Kazimirom Štokićem.

Tim povodom oglasio se i predsednik sindikata fudbalera „Nezavisnost“ Mirko Poledica, koji tvrdi da se radi o

– Zakon o sportu jasno kaže da svi igrači moraju da imaju ista prava. Fudbal je kolektivni sport, tako da Luka i Petrović moraju da treniraju sa ostalim igračima. Diskriminacija u srpskom fudbalu, nažalost, nije novost, poznati su slučajevi u Jagodini, Lučanima, Borcu, ali je Partizan do sada bio uzor dobrog poslovanja i odnosa. Nikad nismo imali problem sa crno-belima. Čim Savez godinama ništa ne preduzima da zaštiti igrače, a da li je potrebno da pominjem slučajeve u Kragujecu i Novom Pazaru, onda podržava ovako ponašanje klubova. Mi ćemo nastaviti da se borimo svim sredstvima protiv diskriminacije i mobinga prema igračima, rekao je Poledica za Novosti.

Saznajjte i ko je novi internacionalac koji se pojavio na treninzima Partizana i kako je Ivan Šaponjić odigrao za omladinsku selekciju Srbije.

0
0

4 Komentara

  1. Pozdrav, ja sam gospodin Leonardo Sanchez, privatni zajam zajmodavac koji daje život vrijeme prilika kredita. Da li vam je potrebna hitna kredit jasno svoje dugove ili vam je potreban kapital kredit za poboljšanje vašeg poslovanja? Jeste li bili odbijen od strane banaka i drugih financijskih ustanova? Trebate li konsolidacija zajam ili hipoteku? Ne tražite više, jer mi smo tu za sve vaše financijske probleme u prošlosti. Mi kreditnih sredstava pojedincima kojima je potrebna financijska pomoć, koja imaju loše kreditne ili je potrebna novca za platiti račune, da ulagati u poslovanje po stopi od 2%. Želim koristiti ovaj medij je obavijestiti vas da smo pružiti pouzdan i korisnica pomoći i da će biti spremni da vam ponuditi kredit. Dakle, obratite nam se danas putem e-maila na: (Sanchezloanfirm@gmail.com)

    0
    0
    Odgovori
  2. Sramota, sacuvaj boze kakve se stvari desavaju. Imam osecaj da sve sto ima ljudskog sljama, sakupilo se u fudbalskim klubovima na rukovodecim mestima. Nije ni cudo sto smo tu gde jesmo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter