1
Evropske lige

FOTO: Twitter, Bayern & Germany

IZ ZEMLJE SAMBE: Daglas Kosta ponizio rivala fantastičnim driblingom, Roben ga kritikovao (VIDEO)

Objavljeno: 03.09.15 u 08:49

Krilni napadač Bajern Minhena, Daglas Kosta, u trijumfu od 3:0 nad Bajer Leverkuzenom, odlučio je da publici pokaže svoje tehničke sposobnosti.

Naime, on je u jednom trenutku primio loptu, a onda je takozvanim „Rainbow flick-om“ prebacio protivnika. Zbog svega toga našao se na meti kritika saigrača, Arjena Robena.

– Daglas Kostaje tipični Brazilac, sjajan je tehničar, ali moram da kažem da mora da obratiti pažnju na ono što radi. Trikovi su lepi, ali nije im meso na terenu nego u cirkusu. Treba protivniku da pokažeš poštovanje – izjavio je Arjen Roben nakon utakmice protiv Bajer Leverkuzena.

Ipak, Kosta je ostao ravnodušan na kritike.

– Previše se o tome priča. Roben mi je dao savet na kojem sam mu zahvalio, ali ako dođe nova takva prilika, opet ću da uradim isto. To je deo igre, deo brazilskog fudbala – rekao je Kosta u kampu reprezentacije uoči utakmice s Kostarikom.

(youtube: Planeta Fútbol)

0
0

1 Komentara

  1. roben nema pravo nekog da kritikuje, alavstina koja se izotimala da ON sutira penal i da ON da gol. u toj istoj utakmici Bajern je mogao jos najmanje dva gola da da samo da je doticni dodao loptu saigracima. a i kad je Daglas ovo izveo, rezultat je vec bio 3-0… roben, sedi dole, 1!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter