0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA NASTAVLJA AKCIJU: Želite li da nadigrate Grujića? Saznajte šta sve treba da uradite…

Objavljeno: 02.09.15 u 13:43

Fudbalski klub Crvena zvezda nastavlja sa akcijom koja je u avgustu privukla mnogo pažnje.

Prethodnog meseca, navijači Crvene zvezde pokušali su da nadigraju Predraga Rajkovića. U tome su uspeli, a u septembru sledi nova prilika. Ovoga puta, svi zainteresovani Zvezdaši imaće priliku da nadigraju Marka Grujića.

Zvezda poziva sve navijače da se pridruže konkursu „Zvezdaška fotografija“, kojuće okačiti na neku od društvenih mreža, Fejsbuk, Tviter i Instagram sa heštegom #NadigrajGrujića.

Uslikajte ili usnimite sebe u Zvezdinom dresu, majici, na stadionu, kod kuće, dok pevate navijačku pesmu, dok igrate fudbal, idete na utakmicu i okačite uz pomenuti hešteg. Pustite mašti na volju, budite kreativni, unikatni, dosetljivi, i dobićete priliku, ukupno desetoro vas, da istrčite na teren i pokušate da budete bolji od Marka Grujića. One koji u tome budu uspešni, očekuju nagrade.

Konkurs će se ponavljati svakog meseca do kraja sezone 2015/16, a prijave će i u septembru trajati od 1. do 20. Susret sa Markom Grujićem biće zakazan za jedan dan između 25. i 30. septembra.

Podsetite se kako je to izgledalo sa Predragom Rajkovićem:

Izvor: YouTube, Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter