3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

POČINJE PRODAJA KARATA ZA LE: Grobari, svi na blagajne (FOTO)

Objavljeno: 02.09.15 u 22:30

Fudbalski klub Partizan obavestio je navijače da će od petka na blagajnama stadiona u prodaju biti pušteni paketi karata za mečeve u Ligi Evrope.

Ko kupi paket moći će da gleda sve tri utakmice crno-belih protiv AZ Alkmara, Atletik Bilbaa i Augsburga, dok će biti puštene i pojedinačne ulaznice. Cena paktea za „jug“ je 2.000 dinara, za „istok“ i „zapad“ bočni 3.600 dinara, „istok i zapad“ centar 5.000 dinara i mesto u loži 40.000 dinara.

Kada su u pitanju pojedinačne ulaznice „jug“ i „sever“ koštaju 1.000 dinara, „istok“ i „zapad“ bočno 1.800 dinara, „istok“ i „zapad“ centar 2.500 dinara i mesto u loži 20.000 dinara.

Karte će se prodavati na blagajnama stadiona Partizana, kao i na biletarnicama Doma Sindikata.

0
0

3 Komentara

  1. Interesuje me koliko je karata pušteno u prodaju? Pitam jer ne želim da se ponovi situacija kao protiv Bate Borisova kada nisam uspeo da uđem sa svojim sinom na zapad centar iako smo imali uredno kupljene karte. Da ne spominjem da su se karte nudile za sve četiri strane kada smo krenuli kući razočarani što nismo mogli da gledamo utakmicu. Gospodo draga sa takvim sistemom prodaje karata+ulazaka preko veze mi ispadamo naivni! Sutradan sam poslao meil zaposlenima u FK PARTIZAN(od precednika do ekonoma) i do dana današnjeg se niko nije udostojio da mi bilo šta odgovori. Samo da napomenem da je to mom sinu bio poklon za osmi rođendan i njegova radost kada je video karte je bila takva da se rečima ne može opisati a da ne spominjem tugu i krokodilske suze kada smo posle intoniranja himne lige šampiona krenuli kući uz jedno prosto pitanje“što ne žožežo da gledamo kada imamo karte“Mom partizanu od srca želim da prezimi u evropi ali ovoga puta će proći bez moje finansijske podrške!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter