8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODMOTAVA SE ‘KLUPKO’: Šćepanović o ‘jednakosti’ Partizana i Zvezde, Ivanić o navijačkoj pripadnosti…

Objavljeno: 02.09.15 u 09:26

Ni dva dana posle ‘ludnice’ koja je zahvatila fudbalsku Srbiju, rekordne ponude i odbijanja Vojvodine, ne prestaju reakcije sa svih strana.

Kako bi samo odjeknula detonacija da je iz Novog Sada stigao ‘mig’ i da je Mirko Ivanić došao u Partizan za rekordna dva miliona evra. Međutim, ‘tako blizu, a tako daleko’, mogao bi se opisati epilog ove ‘sapunice’ koja je tresla fudbalsku Srbiju tokom ponedeljka. Dešavanja je pokušao da objasni predsednik Vojvodine, Zoran Šćepanović.

– Na zvaničnu ponudu Partizana od milion i po evra smo se zahvalili i rekli da nismo zainteresovani. Zvanična priča za nas i Ivanića je bila završena oko 15.30 časova, a novi kontakti su usledili između 22 i 23 časa. To, priznaćete, nije tajming da se razgovara o sportskim stvarima – rekao je Šćepanović za ‘Sport’.

Mnogo se govorilo da su razni pritisci na ‘lale’ od strane Crvene zvezde uticali na stopiranje ovog transfera.

– Da je Crvena zvezda imala uticaj, Ivanić bi sada bio u Ljutice Bogdana. Istina je da je Partizan imao veliku želju, ali da do realizacije transfera nije došlo – jasan je Šćepanović.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sa druge strane, talentovani plejmejker Mirko Ivanić, potvrdio je da nije bilo nikakvih ‘smetnji na vezama’, te da je konstantno bio u kontaktu sa predsednikom i ljudima u klubu.

– Naravno da sam bio na telefonskoj vezi sa predsednikom Šćepanovićem. Zajedno smo doneli odluku da ne pređem u redove crno-belih, baš kao što se desilo i u ranijem slučaju, kada je Crvena zvezda bila zainteresovana – izjavio je Ivanić za ‘Sport’.

Mnogo se špekulisalo i o njegovoj navijačkoj pripadnosti, da je odbio Partizan zbog Zvezde, ali i da je isto tako mnogo ranije odbio i crveno-bele zbog-crno-belih. Međutim…

– Ja sam u Vojvodini od svoje 12. godine. To je moj klub, grad, ljudi, igrači i navijači. Rekao sam pre tri meseca da neću da pređem i ne želim da pogazim svoju reč – zaključio je Ivanić.

0
0

8 Komentara

    • A Rajo okoreli grobar…ima li logike i mozga o ovome sto pise?.Ako nemas pojma o onome sto bi voleo,bolje ne pisi nista,ispadas glup u drustvo.

      0
      0
      Odgovori
  1. Neće čovek da razgovara o Eur 2.000.000,00 u 22h. Ima neka druga posla… A Ivaniću još malo, pa ističe ugovor. Pravi predsednik svoga kluba… Ups, čekaj, čekaj, pa možda čovek zastupa interese nekog drugog… Ma, samo ni se učinilo…

    0
    0
    Odgovori
  2. Sadace vucelic da optuzi zvezdu i dokse navijaci bakcu dalije zvezda pokvarila transfere once da digne 5 -6 milki od plasmana u ligu evrope.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter