7
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ODLASCI I DOLASCI: Partizan ne odustaje od Ivanića, a želi razlaz sa svojim detetom!

Objavljeno: 02.09.15 u 11:13

U UEFA je poslat spisak igrača licenciranih za grupnu fazu Lige Evrope, prijavljena tri nova imena, dok je sa spiska otpao dvojac koji više nije u timu.

‘Sapunica’ oko Mirka Ivanića i njegovog transfera u Partizan se polako stišava, objašnjenje i tačku su pokušali da stave predsednik Vojvodine i sam fudbaler, ali Partizan ne odustaje. Naime, kako je za ‘Žurnal’ izjavio generalni direktor Partizana Miloš Vazura – crno-beli su možda izgubili bitku, ali ne i rat.

– Ivanić je ostao naša neispunjena želja. Nismo uspeli ovog leta, ali to ne znači da odustajemo. Pokušaćemo da ga angažujemo u januaru ili u junu sledeće godine – poručio je Vazura.

Takođe u poslednjim momentima prelaznog roka, u suprotnom pravcu iz Partizana mogao je Nikola Ninković, fudbaler koji važi za ‘večitog talenta’, ali nikada potvrđenog u crno-belom dresu. Zato su u Humskoj učinili sve da već sada pronađu klub i zarade na njemu, ali uzaludno. Ista akcija se sprema za zimski prelazni rok kada bi Ninković i definitivno trebao da ode iz Partizana.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Međutim, Ninković će se ipak naći na spisku licenciranih igrača Partizana za grupnu fazu Lige Evrope. Tako neće biti dvojica sa prethodnog spiska – Nenada Marinkovića i Miroslava Bogosavca, koji su otišli na pozajmice u Voždovac, odnosno, Teleoptik.

U Partizanovoj filijali takođe se našao i novajlija i velika želja Zorana Milinkovića, Nemanja Mihajlović. Na spisku su nova trojica igrača – pojačanja iz poslednjeg dana transfer perioda: Nikola Leković, Aleksandar Subić i Alen Stevanović. U izjavi za ‘Sport’, Miloš Vazura istakao je zadovoljstvo prelaznim rokom:

– Zadovoljni smo učinkom u prelaznom roku. Uradili smo dosta toga, pogotovo u poslednjim danima. Smatramo da imamo sasvim dovoljan kvalitet tima za takmičenje u Superligi, a korekcije su izvršene zbog takmičenja u grupnoj fazi Lige Evrope. Alen Stevanović će doneti potreban kvalitet, Mihajlović i Jovanović takođe, to su igrači, koji su budućnost Partizana. Nikoga više nećemo angažovati. Zadovoljni smo timom, koji imamo – poručio je direktor Partizana.

0
0

7 Komentara

  1. Alen Stevanovic nije nikakvo pojacanje, a garantujem da je Mihajlovic bolji od njega. Ako ste vec hteli da ga posaljete na pozajmicu, sto ga ne ostaviste u Radu jos sestmeseci da decko igra jace takmicenje. Garantujem da je bolji i od Ninkovica i od Grbica.

    0
    0
    Odgovori
  2. Cuvaj te Sasu Ilicà ( buducnost klub ) à pustite Ninkovica, Zivkovica , Saponjica i ostalu decu…Veliko BRAVO

    0
    0
    Odgovori
  3. Судећи по томе што све изјаве око трансфера дају само људи из управе, изгледа да се Киза Милинковић ништа не пита овде

    0
    0
    Odgovori
  4. Poslati na pozajmicu u Teleoptik igrača koji se već dokazao u super ligi iako veoma mlad je van svake pameti i rezona…bolje da je dečko ostao u Radu do zime,da igra u jačoj ligi,ali stručnjaci ga šalju u treću ligu da stagnira…pa bolje bi nam Terzić vodio klub nego ova uprava koja sve radi na našu štetu i mislim da smo se sa pravom bojali kad su izabrani da su došli da nas upropaste

    0
    0
    Odgovori
    • Ja Aco celo vreme govorim da su dovedeni da nas polako uniste.
      Ono sto me najvise nervira je sto nekim glupim transferima za koje se unapred zna da od njih nema nista,pokusavaju nama navijacima da zamazu oci.Ako nas je odbio jednom odbice nas i drugi i treci put,ako ga i bude.Ovaj mali ce zimus da ode iz Vojvodine 100% e sad za koje pare ne znam,ali ne sigurno za 2 miliona.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter