13
Fudbal

FOTO: www.uefa.com

ODGOVOR I OBJAŠNJENJE STANIŠE MANDIĆA: Život je prekratak da biste čekali… (FOTO)

Objavljeno: 02.09.15 u 08:45

Osvajač zlatne medalje za Srbiju na SP za omladince i novi reprezentativac Crne Gore, objasnio je svoju odluku prilično emotivnom porukom.

 Staniša Mandić izazvao je veliku buru u srpskom fudbalu odlukom da dres Srbije zameni crnogorskim i to A selekcije, posle ne dobijanja poziva u mladu reprezentaciju Srbije od strane Tomislava Sivića.

Čak je i njegov ‘mentor’ iz omladinske reprezentacije koja je u junu pokorila svet, Veljko Paunović, izjavio da je savetovao Mandića da to ne čini, ali je mladi napadač prihvatio poziv Crne Gore i cele karijere će braniti njihov, umesto naš grb.

Na svom instagram profilu, uz sliku sa treninga nacionalnog tima Crne Gore, Staniša Mandić u emotivnoj poruci je objasnio razloge svoje odluke.

– Život nam otvara mnoge prilike za ostvarenje naših snova i kaže se da nam zapravo nudi onoliko prilika koliko ih mi želimo. Kako odrastamo i starimo, često žalimo za tim propuštenim prilikama. U životu je potrebno verovati u sebe, rizikovati, gubiti i pronalaziti sreću, učiti iz iskustva, ceniti sećanja i spoznati kako je svaki korak važan. Ali potrebno je biti spreman napraviti korak. Život je prekratak da biste čekali. Svaki dan je nova prilika da promenite svoj život. Svako veliko dostignuće počinje s odlukom za započinjanje. Verujte onom malom glasu unutar vas koji kaže ‘Šta bi bilo kad bi…’, i onda učinite to. Bićete iznenađeni koliko puta taj ‘Šta bi bilo kad bi…’ uspe. I niste obavezni uvek uspeti. Ali ste obavezni nastaviti pokušavati, dajte sve od sebe svaki dan i svaki dan ćete biti bolji od juče – napisao je Mandić.

 

A photo posted by SM7 (@s_mandic7) on

0
0

13 Komentara

  1. totalno ispravna odluka … svetski sam prvak , ti selektore zoves nekog ko je rezerva u svom timu ?e onda cu da igram za onog ko me ceni… nije on nista pogresio , za ovo se treba zahvaliti nasem savezu

    0
    0
    Odgovori
  2. Danas Mandic, sutra neko drugi?! Tako je to kad je na celu fudbalskog saveza LOPOV svetskih razmera, koji ce unistiti sve sto valja u nasem fudbalu!!! ODLAZI VISE LOPOVE!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma sta vam je ljudi klinac odlicno rezonuje, jer pored Jovica i Saponjica on nema mesta a kad uzmemo u obzir da je Mitrovic tek nesto stariji onda je ovo logican potez.

    0
    0
    Odgovori
  4. Nije mi jasno zašto ovoliko pažnje i tekstova oko potpuno nebitnog klinca? Kao prvo, rođen je u Crnoj Gori, pa ne vidim čemu čuđenje. Kao drugo imamo toliko boljih igrača od njega… Pa na kraju krajeva nije ni pozvan u našu repku. Ja tu ne vidim nikakav gubitak…

    0
    0
    Odgovori
  5. Dok susumige na celu sa mumijom vode reprezetativne selekcije bice ovako. Na kraju on je rodjen tamo i u pravu je sto ne ceka.Samo u Srbiji moze da se upropasti jedna generacija najbolja na svetu.Pogledajte A reprezentaciju nisu tim i nece biti nikada.Onaj Curcic iz Partizana nije pozvao samo Misu Tubasa.

    0
    0
    Odgovori
  6. Ej mali ne se.. umislio si da si neka zvezda a nece te biti za god-dve a dace Bog da se sastanes sa Srbijom,sravnice te tvoji nekadasnji drugari…izdajice ne prolaze dobro!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Izvini, a koga je on izdao? Srbiju? Pa, on je onaj koji je za Srbju dao gol i mozda zbog njegvog gola postali SVETSKI PRVACI U FUDBALU. Cime je on izdajnik. To sto na talentovani ekonomi treniraju reprezentacije i to sto ne pozivaju klinca koji je SVETSKI PRVAK. Nije on izdajica. Svako ima pravo da trazi bolje, a ja se iskreno nadam da cemo se mi kajati sto smo birali razne Curchiche da na vode reprezentaciju.

      0
      0
      Odgovori
      • Kako drugacije da se ovaj umisljeni lik nazove nego izdajicom???Sto rece,nebitan lik i ne bi ga trebalo ni komentarisati

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter