3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ANDRIJA ŽIVKOVIĆ: Igrač sam Partizana do januara!

Objavljeno: 02.09.15 u 23:35

Najbolji fudbaler Partizana, Andrija Živković progovorio je danas o interesovanju Fenerbahčea za njega.

– Ne bih da komentarišem bilo šta vezano za tu priči oko Fenerbahčea. Trenutno sam maksimalno skoncentrisan na obaveze u reprezentaciji i zaista ne bih o bilo čemu drugom da pričam. Rekao sam da ću ostati u Partizanu do januara, a posle ćemo videti – rekao je Živković.

Upravo je mladi reprezentativac Srbije zajedno sa Zoranom Milinkovićem, Živkovm Živkovićem, Fabrisiom Dornelasom i Darkom Brašancem zadužio ključeve novog „audija“, sponzora Partizana.

0
0

3 Komentara

  1. Trebali su debelo da se potrude oko Markinjosa. sad neka se Milinkovic debelo potrudi za taktiku kakio Zvezdu pobediti u svim duelima jesenjeg i prolecnog prvenstva, a Partizan to moze,nek se tako i desi,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa to je i logicno da ce ostati do Januara.Pisao sam da ce i sa njim i bez njega LS da ostane samo luda zelja i da je bolje da je klub sada uzeo neku kintu.U Januaru mu niko nece platiti odstetu,mada klub ionako ima samo 25% prava i moze dobiti samo simbolicnu sumu a igrac ce otici sa mnogo vecu platu od tog kluba,koji ga bude kupio.Decko nije prosao pripreme sa klubom i neminovani su padovi u igrama,kao protiv Bate Borisov,kada se nije video u revansu a bice ih sve vise do Januara,tako da od njega nece biti neke velike pomoci.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter