1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAVO MILOŠEVIĆ: Ne dam Mandiću da nas ucenjuje

Objavljeno: 01.09.15 u 10:51

Kao što je poznato, napadač Čukaričkog Staniša Mandić, odlučio je da promeni državu čiji će grb nositi na grudima igrajući reprezentativne mečeve. Sa U20 selekcijom Srbije ovog leta stigao je do zlata na Novom Zelandu.

Međutim, u seniorskoj konkurenciji igraće za Crnu Goru.

 Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević nazvao je odluku Staniše Mandića „spornom i nekorektnom“.

– Poslednje tri godine smo ulagali u njega, bili možda i korektniji nego prema drugim igračima. Pretpostavljam da je razlog za ovakvu njegovu odluku to što nije na spisku mlade selekcije. Ako samo zbog toga menja Savez, to znači da nas ucenjuje! S tim se ne slažem i dok sam ovde, neću dozvoliti da bilo koji igrač ucenjuje bilo koju reprezentaciju – rekao je Milošević, prenosi Kurir.

Istaknuti funkcioner FSS pokušao je da odgovori i na pitanje „hoće li savez preduzeti nešto po pitanju prelaska Mandića u Crnu Goru“:

– Tu su dva pitanja. Da li možemo i da li hoćemo nešto da uradimo. Da li bi trebalo da sad još dve godine ulažemo u njega, pa da onda ode u Crnu Goru ili neku drugu reprezentaciju. Rekli smo mu da ne možemo da mu ponudimo mesto u A selekciji kao što mu je Crna Gora ponudila – poručio je Milošević.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter