3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘RAT’ OKO IVANIĆA: Zvezda i Partizan neka rešavaju svoje probleme bez uplitanja Vojvodine!

Objavljeno: 01.09.15 u 17:35

Mladi vezista Mirko Ivanić postao je nova „jabuka razdora“ između tri srpska velikana Crvene zvezde, Partizana i Vojvodine.

Za fudbalera „stare dame“ šampion Srbije Partizan je sinoć poslao ponudu tešku dva miliona evra, ali do transfera nije došlo pošto mladom igraču nije radio telefon, te se do njega nije moglo stići. Navijači Partizana su odmah pokrenuli teoriju zavere po kojoj je transfer sprečila Crvena zvezda. Ekspresno je stigao odgovor Zvezdana Terzića koji je istakao da beogradski crveno-beli sa tim nemaju ništa i da ne zameraju Vojvodini što Ivanića nije prodala njima za 600 hiljada evra i tako sprečila njegov razvoj. Sada je na Terzićeve reči odgovorio prvi čovek Novosađana, Zoran Šćepanović.

– Čujem da nam Terzić nešto zamera, iskreno ja njemu ne zameram ništa. On je iskusan dugogodišnji i vrhunski sportski radnik. Ipak, čudi me da on kao takav nije primetio da je Ivanić već postao vrhunski igrač. Mirko je u Vojvodini odigrao niz evropskih utakmica što u Crvenoj zvezdi ne bi bio slučaj. A iskreno mi je žao, jer želim sve najbolje našim klubovima u evropskim takmičenjima. Ne znam čemu tolika pompa ako neko od naših igrača ne završi u Zvezdi ili Partizanu. Ako imaju svoje probleme, neka ih rešavaju bez uplitanja Vojvodine – rekao je Šćepanović.

0
0

3 Komentara

  1. ..“ Mirko je u Vojvodini odigrao niz evropskih utakmica, sto u zvezdi ne bi bio slucaj..“ !!!!.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter