7
Košarka

FOTO: STARSPORT

PRAVI SPORTISTA: Evo kako je Štimac reagovao na odluku selektora

Objavljeno: 01.09.15 u 21:25

Vladimir Štimac i Nemanja Dangubić su dvojica reprezentativaca koji nisu „preživeli“ poslednju „seču“ selektora Đorđevića odnosno neće putovati na Eurobasket.

Za neke iznenađenje, drugi bi rekli potpuno očekivano, ali ono u šta nismo sumnjali je da će obojica iako im nije lako sportski podneti to što im se desilo.

Štimac je o tome pisao na Tviteru: Što se tiče mene i mog odnosa prema grbu uvek ću se rado odazvati akciji reprezentacije pa bilo to i za trening. Živeli!!

Kod selektora Đorđevića je sigurno postojala dilema pre svega zbog povreda pojedinih igrača koji ipak idu na Eurobasket i za koje će Sale nacionale imati strpljenja kao prošle godine za Nenada Krstića.

0
0

7 Komentara

  1. Гробар је гробар и никада неће бити Човек. Срам га било води повређене Богдановића и Милосављевића а избацује Луку,Дангубића,Штимца. БРУКА

    0
    0
    Odgovori
  2. Štimac za razliku od pola nesrećne Srbije je realan, iskren i srećan što svaki put jer zna s kim je u društvu.

    Cigani, Arkanove Delije, Čovićevi Panteri vama je Čović društvo na tribini.

    0
    0
    Odgovori
    • E Dangubić da ti živi 300 godina neće biti ni pola Bogdanovića,a ni Milosavljevića…
      A što se tiče „mister Promašaja“,dodaj na to ime još i 126 za svaki slučaj,da se setiš kako vas je ispromašivao u finalu 2014e…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter