17
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POČELO JE: Delije već uradile najavu 149. večitog derbija i to kakvu (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.15 u 23:15

Pauza u domaćem šampionatu izazvana obavezama igrača prema matičnim reprezentacijama nije poslala na odmor i navijače srpskih klubova koji se već spremaju za narednu prvenstvenu rundu.

Razlog tome je svakako i to što se 12. septembra na stadionu Rajko Mitić igra 149. večiti derbi pa su Delije već sada napravile najavu za taj događaj.

U trominutnom snimku mogu da se vide razni detalji sa prethodnih mečeva, uglavnom protiv najljućeg rivala i uglavnom iz prošle sezone među kojima je i tuča koja se desila na Marakani ovog proleća kada su navijači rivalskog kluba doprili gotovo do severne tribine.


(Izvor: Youtube/19CRAZY NORTH89)

Saznajte i koji igrač Crvene zvezde bi mogao da propusti derbi, a koga za tu utakmicu sprema fizioterapeut Partizana.

0
0

17 Komentara

  1. Crno beli ,znate sta treba da uradite na terenu.A oni neka prave najave ,to im jedino ostaje.Pa ceo tim su promenili i opet ce puci na sred Arakane.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kazahstanski ratnici zvani kairat nema sta sav sam se najezio sto bih Terzic rekao on me uvek nasmeje zvezda ima bolji tim od partizana samo neznam u cemu u ping pongu verovatno ili u pljuvanju u dalj po cemu zvezda ima bolji tim a da setio sam se partizan nikako vec godinama neuspeva da se neplasira u evropu a zvezda vec ni prvo kolo nemoze da prodje a u evropi je igrala jos 2006 godine zadnji put to je nesto a ne tamo partizan igra sa nekim az alkamrom,bilbaom,totenhemom,realom,portom,anderlehtom… zvezda igra sa donjim sremom,radnikom iz surdulicu… to je nesto to su ozbiljne ekipe a ne neki totenhem tamo zato je zvezda bolja ekipa

    0
    0
    Odgovori
  3. Rekoh ajde da vidim tu vest dana kada ponovo kompleksasi.
    Ubacili u spot trenutak kada Grobar dobija nokaut,koji su to kompleksi a i nije cudo kada Grobari dosli do Severa i murija upala da ih rastera a onda krecu i cigani kompleksasi.

    0
    0
    Odgovori
  4. GLAVNA VEST DANA U SRBIJI ——DELIJE VEC URADILE NAJAVU 149 VECITOG DERBIJA——JADNO , TUZNO, ZALOSNO, BEDNO, AKO JE U SRBIJI TO GLAVNA VEST DANA——AKO CE ZBOG TOGA U SRBIJI LEPSE DA SE ZIVI HAJDE NEKA BUDE…………

    0
    0
    Odgovori
  5. Koliko su Delije superiorne i bez premca na navijackoj sceni da me je pomalo i sramota te ohole i brutalne dominacije.

    0
    0
    Odgovori
  6. Zasto sve medije u Srbiji ne prekrstite u U Partizanski i Zvezdin casopis A Srbiju prekrtsimo u Bg-Srb —jer ocigledno da ostatak srbije I ostatak sportskih klubova u Srbiji za medije ne postoji. mnogo je vazna cinjenica kako delije spreaju utakmicu kao da nema vaznijih vesti i dogadjaja u ostalom delu Srbije —-Nagradna pitanja —–1.Da li u Srbiji postoje samo Zvezda i Partizan, 2.Da li je neko u Srbiji cuo za Radnicki -Nis. Jagodinu. Borac -Cacak, Radnik –Surdulica,

    0
    0
    Odgovori
  7. Delije su politički projekat iz 1989 Arkan vodja…. Pozdrav starim ciganima koji imaju obraza i dalje. A malo ih je.

    Cigani i zašto im je to nadimak….Dali im ga drugi

    Grobari od 1966 i najače ikad odigrane tekme (pobeda najjačeg Mančestera ikad) na ovim prostorima

    Sahranjivanje protivnika velikim rezultatom crno beli Parni Valjak,…

    Torcida od 1955 ako ne grešim(Brazilske Torcide Flamengo, Korintians,..)

    0
    0
    Odgovori
    • hahaha eee mali balavce. Sta,sad furate nove teorije,vise nismo tirski konjanici,sad smo politicka grupa!? Ccc kako ste vi smesni,ali takvi su svi koji nemoja svoj identitet. Vi bre nekog prozivate a ni ne znate kad vam je grupa nastala! Ajde,da cujem!? 1970 god a kog datuma ste formirali grupu!? Strogo cuvana tajna,a!? Bolje se ti raspituj sta vam znaci i otkud motiv za jednu grupu pod nazivom Alkatraz!? Sta se tu propagira,a? A za cigane e pa tek tu ispadate smesni i glupi! A mi bas sto ste takvi i prihvatamo taj naziv. Zna se jako dobro ko koga na ovim prostorima zove ciganima. Hrvati srbe,od davnih dana. A posto su vama kriz klub prosli mnogi hrvati,posto su vas i formirali,posto ste tamo i nastali pa nije cudo sto ste to od njih i prihvatili i tako nas nazvali. Sto se mene tice,ja zadovoljan. Navijam za klub koji je nastao u srpskoj prestonici,klub koji vecinski srpski zivalj voli,klub koji manje simpatise narod drugih nacionalnosti i veroispovesti,naravno da i medju njima ima onih koji vole isti klub i da,ciganin sam delija a ne hrvat ustasa!

      0
      0
      Odgovori
      • Najviše volim kada vidim ovakvog debila da drži slovo šta je i kako bilo sedamdesetih i ranije, a iz „nick“-a mu vidiš da je slinavi rođen 1983.god. A pogotovo kada vidim te aluzije da je Partizan osnovan u Hrvatskoj, mi se sere. Dokle god ima ovakvih morončina ograničenih među našim navijačima i narodom, bolje od ovog sranja u kome živimo i ne zaslužujemo. Nusprodukt odrastanja, vaspitanja i „obrazovanja“ u devedesetim godinama. Tužna je postala i naša severna tribina, jer je sve više ovakvih persona. Da nas ostane 500 Srba, našli bi način da se podelimo i ispljujemo međusobno. Kao što već rekoh, proizvod svega ovoga su razna životna i sportska poniženja koja trpimo. Umesto da isteramo bagru iz kluba, istu onu koja je ojadila i opljačkala klub, mi se krvimo sa komšijama iz Humske i njih optužujemo za stanje u našem klubu, i kontra!? Bacaju nam lopovi prašinu u oči i pujdaju jedne protiv drugih. Za to vreme plaćene vođe uživaju u luksuzu, klub propada, a debili poput ovog iznad šire mržnju svojom glupošću i neznanjem. Pogledajte VK CZ i VK PARTIZAN, i naučite kako Srpski klubovi mogu i trebaju funkcionisati! p.s. Rille83 nisi ti cigan i delija, ti si samo glupi bot koji radi protiv svog kluba i naroda, a zarad onih koji su oba uništili.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter