5
Domaći fudbal

KIZI ISPUNJENA ŽELJA: Čitav prelazni rok je ovo čekao (FOTO)

Objavljeno: 01.09.15 u 13:06

Od početka prelaznog roka želja stratega Partizana Zorana Milinkovića bio je napadač i ofanzivni vezista Rada Nemanja Mihajlović. Ko čeka, dočeka, a na sreću crno-belih ova priča imala je srećan epilog, za razliku od drugih…

Imao je popularni Kiza viziju igre baš sa Mihajlovićem i on je tip igrača kakv mu je bio potreban da ostvari svoje zamisli.

Foto: FK Partizan
Foto: FK Partizan

 

Mihajlović (19) će potpisati ugovor sa filijalom crno-beih, Teleoptikom, ali će narednih šest meseci provešće na pozajmici u Partizanu.

Ljubiteljima srpakog fudbala zapao je za oko mihajlović, igra sjajno u protekle dve sezone, a u partizanu veruju da će se brzo uklopiti u njihov sistem igre. 

Obavezaće se na četvorogodišnju vernost klubu, a on je poslednje pojačanje, pošto se transfer Mirka Ivanića izjalovio, i to iz neverovatnih razloga.

Sva pojačanja Partizana i spisak imena koja su figurirala u javnosti možete pronaći OVDE. 

0
0

5 Komentara

  1. A sta si njega cekao kad ces na klupi ostati jos dva kola. Isti si kao i prethodni. Nemas pojma o taktici, drugi ti organizuje i sklapa tim, ne pitas se nizasta… Bolje da si odmah izasao i rekao ovo sto je istina, bio bi bar covek, ovako…Pusti Saleta neka vodi ekipu i nece biti probleme, sa tobom NIKAD DO TITULE!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter