5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKAV PARADOKS: Grujića za derbi sprema fizioterapeut Partizana

Objavljeno: 01.09.15 u 20:53

Fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić u nedelju, na utakmici protiv Mladosti iz Lučana, je zadobio jak udarac. Međutim i pored toga on je došao na okupljanje mlade reprezentacije Srbije, ali za sada ne trenira zajedno sa ekipom.

Zanimljivo je da ga leči fiziterapeut Viktor Vujošević, koji pored toga što radi u stručnom štabu U21 selekcije je zaposlen i u fudbalskom klubu Partizan. Posebno je zanimljivo to što se večiti derbi igra odmah nakon reprezentativne pauze odnosno 12. septembra.

Grujić očekuje da će se oporaviti do utakmice sa reprezentacijom Litvanije koja se igra 8. septembra u Gornjem Milanovcu i samim tim da će biti spreman za utakmicu protiv crno-belih.

Pripremila: Katarina Kostić

0
0

5 Komentara

  1. Paradoks bi bio da je kontra situacija… Igrač Partizana a fizioterapeut Zvezde… Pa nismo mi cigani da se bavimo takvim stvarima… Viktor će spremiti momka sigurno, nema sumnje…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter