0
Ostali sportovi

Foto: ASS

IVANA OPET KOD PREMIJERA: Neka se takva praksa nastavi i dalje (FOTO)

Objavljeno: 01.09.15 u 15:50

Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas je u svoj kabinet primio bronzanu osvajačicu medalje sa Svetskog prvenstva u Pekingu, Ivanu Španović.

Podjednako zaslužan za njen uspeh i za sve njene osvojene medalje, u pratnji sa Ivanom bio je njen trener Goran Obradović, kao i predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović i generalni sekretar Slobodan Branković.

_MG_3566 copy
Foto: ASS

 

Premijer se zahvalio rukovodstvu Atletskog saveza Srbije i trenerima što su sjajnim rezultatima doprineli da atletika zaista postane prava kraljica sportova.

– Želim da čestitam svim atletičarima koji su takmičili u Pekingu, ali najviše Ivani koja je Srbiji donela još jednu medalju. Pokazali ste da se trud i ogroman rad na kraju uvek isplate – rekao je Vučić.

– Moraću da se naviknem da vas viđam u mom kabinetu sve češće – našalio se premijer.

Foto: ASS
Foto: ASS

On je istakao da su naši atletičari pravi uzor mladim generacijama i da se nada da će tako i ostati, jer je naša zemlja zaista bogata sportskim talentima.

Španovićevu za dva dana očekuje finale Dijamantske lige u Cirihu, gde planira da postavi novi nacionalni rekord.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter