0
Košarka

FOTO: STARSPORT

HRONIČNA GLAVOBOLJA STRUČNOG ŠTABA: Situacija sa Bogdanom nije čista!

Objavljeno: 01.09.15 u 14:13

Nije sve išlo po loju od kako je selektor Aleksandar Đorđević okupio izabranike i počeo pripreme za EP. Ni pred sam start takmičenja situacija nije sjajna.

Đorđevićev saradnik u stručnom, Jovica Antonić, govorio je o pojedinim problemima.

– Mogao bi da bude veliki problem to što ni jednu pripremnu utakmicu nismo odigrali u kompletnom sastavu i probali ono što smo planirali. Ne znamo koliko će moći Bogdanović, s obzirom na probleme sa leđima, znači da situacija nije čista. Još ranije smo ostali bez Marjanovića, pa je taktika morala da se menja. Znači, moramo da se skupimo, da vidimo stanje onih koji su se vraćali iz povreda – rekao je Antonić i dodao:

– Moramo da vidimo gde smo i koliko smo jaki kada smo zajedno. I da se stabilizujemo oko individualnih zadataka, smanjimo broj propusta, koji su posledica koncentracije, angažovanja i discipline bez obzira na vreme provedeno u igri.

Brine Bogdan sve u stručnom štabu, a na put swe kreće u četvertak ujutru… Ima li vremena za pozitivne stvari?

Pročitajte i kakvog je mišljenja Miroslav Muta Nikolić, da li je veći optimist od Antonića, ali i kako izgleda Saletova analiza celokupnog tima.

Da li ste iz nje zaključili ko će biti višak?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter