0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ĐORĐEVIĆ VEČERAS ‘SEČE’: Ne mogu da dišem koliko mi je teško!

Objavljeno: 01.09.15 u 17:10

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević večeras će preseći, a sutra objaviti konačan spisak igrača za Eurobasket 2015.

Do starta šampionata ostalo je još četiri dana, a legenda naše košarke i selektor Aleksandar Đorđević je u velikom problemu, kojoj dvojici igrača reći da se na njih ne računa.

– Spisak ću objaviti u sredu. Koliko mi je teško najbolje govori to da već dva dana ne dišem. Igračima ću u večeras saopštiti odluku – rekao je Đorđević, a potom na pitanje da li mu je teško da odluči odgovorio:

– Zaista jeste… Ako bi neko trebalo da pohvali odnos košarkaša prema igri i dužnostima onda to moram ja da uradim, modža sam i već dosadan sa tim… Jednostavno, među sobom su napravili grupu i svako je davao svoj doprinos igri i atmosferi i jako sam im zahvalan zbog toga.

Aleksandar Đorđević je takođe istakao da su veliki problem tokom priprema bile povrede, ali da se selekcija Srbije izdigla iznad problema i da se nada da će u najboljem svetlu zasijati na Evropskom prvenstvu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter