3
Domaći fudbal

SVE JE GOTOVO: Navijači Partizana se uzalud nadaju, Marko Dević poslao poruku iz Rusije!

Objavljeno: 31.08.15 u 15:55

Posle nekoliko dana nadanja i čekanja, Marko Dević definitivno neće doći u Partizan, makar ne u ovom prelaznom roku.

Poslednji je dan transfer perioda i navijači Partizana nestrpljivo isčekuju sledeće korake uprave što se tiče pojačanja, a mnogi su se nadali da bi među njima mogao da se nađe i Marko Dević, fudbaler ruskog Rubina iz Kazanja.

Međutim, upravo taj klub stopirao je njegov dolazak u redove srpskog šampiona, uprkos velikoj želji i Partizana i Marka Devića. Novac je bio najveća prepreka, a i sam ukrajinski reprezentativac je otkrio zbog čega ni ovog puta neće obući crno-beli dres.

– Postojala je dobra volja da obučem dres Partizana, ali niz okolnosti je uticao da se to ne dogodi u tekućem prelaznom roku. Čelnici Rubina me nisu pustili, ostajem u ruskom klubu u narednoj sezoni, a ljudima iz Humske iskreno hvala na pozivu, bio sam počastvovan i voljan da pomognem – rekao je Marko Dević, a prenose ‘Novosti’.

Partizan je tokom današnjeg dana predstavio Nikolu Lekovića, sve je gotovo i oko dolaska Aleksandra Subića, dok je velika komplikacija izbila oko transfera Saše Zdjelara.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter