4
Evropske lige

Foto: Insatgram

SADA CRVENO-BELI DRES MENJA ZA CRNO-BELI: Zvezdino dete se na taj korak odlučilo iz dva razloga! (VIDEO)

Objavljeno: 31.08.15 u 22:29

Nekadašnji igrač Crvene zvezde, 18-godišnji Bogdan Rangelov potpisao je profesionalni ugovor, ali ne za Olimpijakos u koji je prešao iz beogradskog kluba, već za PAOK.

– Potpisao sam trogodišnji ugovor sa PAOK-om i prezadovoljan sam. Jesam prošao pripreme sa Olimpijakosom i čekao me je ugovor na stolu, ali otac je sa savetnicima odlučio da ipak napustim akademiju i uđem u prvi avion za Solun – rekao nam je Rangelov.

Evo i zašto se odlučio na takav korak:

– Ovde sam u pravim rukama, Vladimir Ivić (trener omladinaca) je veliki stručnjak i veliki gospodin. Takođe, nadam se da ću uskoro dobiti pansu u prvom timu kod Igora Tudora – zaključio je Rangelov. 

Izvor: YouTube, Slobodan Rangelov

0
0

4 Komentara

  1. Slika i priiika naseg jadnog kluba odricemo se klinca koji je buducnost ali se zato svim silama trudimo i sekiramo kada ce Lune kapiten da se vrati na teren sa svojih tridest i kusur godina. POSTALI SMO DOM STARACA —Lune, Supic Khriman, Caki Stojanovic Sikimic —–mafija braco mafija

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo lepi, samo guraj. I otac ti je bio odlican sportista, i zeli ti sve najbolje. Stoga se ne obaziri na zlurade komentare, vec se osloni na najblize i vredno radi. Uz malo sportske srece i veliki talenat koji posedujes sigurno ces uspeti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter