0
Evropske lige

RUDI GARSIJA: Pobeda nad Juventusom je putokaz

Objavljeno: 31.08.15 u 09:31

Fudbaleri Rome savladali su ekipu Juventusa sa 2:1 na stadionu Olimpiko u okviru drugog kola italijanske Serije A.

Trijumf nad „Bjankonerima“ prijao je svim navijačima „Vučice„, ali i treneru Rudiju Garsiji koji nije krio dobro raspoloženje posle utakmice.

– Mi smo ekipa koja igra fudbal, a to smo i radili u poslednjih 18 meseci otkako sam došao na čelo ekipe – rekao je Garsija.

– Jedna od snaga ove ekipe je to što poseduje sjajan timski duh. I to važi za sve igrače u timu. I za one koji su starteri, ali i za one koji ostaju na klupi. Znamo da posedujemo kvalitet – navodi Garsija.

– Zadovoljan sam igrom svojih momaka, oni su ti koji su odradili posao na terenu. Ipak, mogli smo da odigramo bolje posle vođstva od 2:0 pošto je Juve ostao sa desetoricom igrača. Uprkos time, mi smo se povukli, nismo vršili presing kao do tada – analizirao je Garsija.

– Uživam u mečevima kao što je bio ovaj s Juventusom, a u pogledu samopouzdanja, oni donose mnogo. Pobeda protiv Juventusa pokazala nam je put napred – uveren je Garsija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter