6
Domaći fudbal

PUKLO PO ŠAVU: Ništa od bombastičnih pojačanja u Humskoj

Objavljeno: 31.08.15 u 10:10

Kako stoje stvari, finiš prelaznog roka u Partizanu, uprkos medijskim spekulacijama i pompeznim najavama, neće proći u znaku angažmana bombastičih pojačanja.

Kako saznaje portal Goal iz izvora bliskih upravi crno-belih, od angažmana fudbalera Rubina iz Kazanja i reprezentativca Ukrajine, Marka Devića, neće biti ništa.

Takođe, posao neće biti sklopljen ni sa bivšim mladim reprezentativcem Srbije i nekadašnjim igračem Čelsija i Hamburga, Slobodanom Rajkovićem, ali ni sa bivšim fudbalerom Partizana i Hapela iz Akre, Branislavom Jovanovićem.

– Nećemo uspeti da potpišemo ugovore ni sa jednim od njih trojice. Istina je da su pregovori bili u toku, ali svi oni su previše zarađivali ili previše zarauđuju u svojim klubovima. Tako da je novac najveća prepreka realizaciji tih transfera – kazao je ovaj izvor.

Isti izvor je dodao je novac bio prepreka i na putu angažmanu Milošu Krasiću.

Ono što, u ovom trenutku, deluje kao konačni bilans prelaznog roka za ekipu „Parnog valjka“ jeste angažman Saše Zdjelara i levog beka Nikole Lekovića.

0
0

6 Komentara

  1. Pa mamlazetine blentave,šta počinjete pregovore sa takvim igračima ako znate da previše zarađuju i d anemate šta da im ponudite…

    0
    0
    Odgovori
  2. Sa dvojnikom Mileta Kitica kao predsednikom Partizana moze se stici jedino do bankrota.
    To je i dokazao u svojoj dosadasnjoj poslovnoj karijeri. Sve firme su mu propale, a poslovni partneri su zavijeni u crno. Jos jedan u nizu velikih spasioca Partizana.
    Sramota.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ceo život ćemo biti razočarani i uvek će biti te glupe priče o novcu…očigledno nikad nećemo igrati ligu šampiona i nikad nećemo doviditi dobre igrače… A prodavacemo ih sa 18 godina…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter