0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

POLEĆU ‘ORLOVI’: Debitanti donose novu snagu, Rajković prva zvezda, čeka se Gudelj (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 31.08.15 u 13:31

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se u Srpskoj kući fudbala u Staroj Pazovi pred nove dve utakmice u okviru kvalifikacija za EURO 2016.

Istina, jedna će biti prijateljskog karatera, kada ćemo gostovati Francuskoj u Bordou, ali će ona pre toga, 4. septembra na ‘Karađorđu’ u Novom Sadu protiv Jermenije biti istorijska.

Naime, biće to 100. utakmica od kako je Srbija postala samostalna država i prava je šteta što će se igrato pred praznim tribinama, zbog kazne UEFA još od utakmice protiv Albanije 14. oktobra prošle godine.

U Staroj Pazovi nekoliko novih lica, debitanata koji će pokušati da se nametnu selektoru Radovanu Ćurčiću za naredni kvalifikacioni ciklus za Mondijal u Rusiji 2018. godine.

Pored njih četvorice, najveću pažnju okupljenih novinara privukao je Predrag Rajković, novi golman Makabija iz Tel Aviva, koji je sinoć bio junak svog novog tima.

Svi pozvani reprezentativci su se okupili, izuzev Nemanje Gudelja, koji je dobio ‘voljno’ do utorka, jer će danas dobiti nagradu za najboljeg igrača holandske lige.

Pogledajte fotogaleriju iz Kuće fudbala:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter