0
Fudbal

Foto: FSS

KVARTET PRVI PUT U OVOJ ULOZI: Debitanti odradile trening u A reprezentaciji (FOTO)

Objavljeno: 31.08.15 u 20:15

Prvi trening fudbalske reprezentacije Srbije, posle okupljanja u Sportskom centru u Staroj Pazovi, pred utamicu u kvalifikacijama sa Jermenijom, bio je otvoren za sve znatiželjnike.

Selektor Srbije Radovan Ćurčić sa saradnicima večeras je pretežno radio na oporavku fudbalera, jer većina njih je proteklog vikenda igrala za svoje timove. Fudbaleri koji nisu igrali u prethodna dva dana imali su nešto teži trening.

Selektoru Ćurčiću javili su se svi pozvani fudbaleri. Među njima su i četvorica debitanata – Darko Brašanac (Partizan), Marko Petković (C. zvezda), Miloš Kosanović (Mehelen) i Uroš Spajić (Tuluz).Oni su prvi put u ulozi A reprezentativaca imali prilike da se upoznaju sa svojim iskusnijim i starijim kolegama.

fss
Foto: FSS

 

Pored njih prvi trening su odradili i:

golmani: Vladimir Stojković (Makabi, Haifa), Željko Brkić (Karpi 1909), Predrag Rajković (Crvena zvezda)

odbrana: Branislav Ivanović (Čelzi), Aleksandar Kolarov (Mančester siti), Nenad Tomović (Fiorentina), Nikola Maksimović (Torino) i Ivan Obradović (Anderleht)

vezni: Nemanja Matić (Čelzi), Ljubomir Fejsa (Benfika), RadosavPetrović (Dinamo, Kijev), Luka Milivojević (Olimpijakos), Filip Kostić (Štutgart), DušanTadić (Sauthemton) i Adem Ljajić (Roma)

napadači: Zoran Tošić (CSKA, Moskva), Andrija Živković (Partizan), Aleksandar Mitrović (Njukastl), Lazar Marković (Fenerbakče), Petar Škuletić (Lokomotiva, Moskva).

fss2
Foto: FSS

 

Narednih dana reprezentativci će raditina taktici i upoznavanju sa jermenskim timom. U prvoj utakmici, koja je odigrana oktobra 2014. godine u Jerevanu, rezultat je bio nerešen 1:1.

– Protiv Jermenije treba da igramo motivisano i oprezno, mada smo izgubili sve šanse da se nađemo u Francuskoj. Jermenijaje rival koji zna da igra fudbal, dobra je u svim linijama tima i na svakom delu terena. Biće to pravi test za naše fudbalere, više puta je pred okupljanje reprezentacije – rekao selektor Ćurčić.

Reprezentativci sutra nastavljaju pripreme i upoznavanje sa predstojećim protivnikom…

fss3
Foto: FSS

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter