3
Domaći fudbal

FOTO: twitter.com/AZAlkmaar

RAJKO BREŽANČIĆ: Partizanu neka je Bog u pomoći!

Objavljeno: 29.08.15 u 12:50

Novi fudbaler AZ Alkmara i bivši levi bek Partizana i Čukaričkog Rajko Brežančić govorio je o šansama svog kluba i rivala u L grupi Lige Evrope.

Sada već bivši kapiten „brđana“ juče je bio u centru pažnje u Alkmaru, jer kao dete crno-belih morao je da da „raport“ upravi AZ-a.

– Još nisam čuo zvanični stav rukovodstva mog novog kluba, ali u razgovoru sa saigračima, glavna tema je bio Partizan, jer svi dobro znaju da sam u njemu počeo da igram. Svi su želeli na prvu loptu da čuju kakvi su crno-beli, jer, objektivno, o njima najmanje znaju – rekao je Brežaničić, a onda je odgovorio šta je rekao o šampionu Srbije:

– Da je fudbal u Srbiji počeo da se diže. Pokazalo je to Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu, kada su naši 20-godišnjaci osvojili zlato. Uz Partizan i Zvezdu, velika dela su najavili Vojvodina i moj Čukarički. Uloga favorita, ipak, pripada AZ, ali ćemo morati mnogo da se potrudimo da to opravdamo.

Rajko Brežančić je ocenio da su AZ Alkmar i Atletik Bilbao favoriti u grupi, a da je pred Partizanom pretežak zadatak.

– Sve procene su nezahvalne. Još nismo ni počeli. Grupa je prilično ujednačena. Više će se znati 17. septembra, posle prvog megdana u Beogradu. Znam da su naše ambicije najveće i da je cilj da okončamo kalendarsku godinu među prva dva u grupi. Što se tiče crno-belih, ne bih tipovao, da mi neko ne bi spočitao patriotizam, ali, neka im je i Bog u pomoći! Vidimo se u septembru – poručio je za Sport, Rajko Brežančić.

Evo šta su o rivalima u L grupi Lige Evrope rekli fudbaleri Partizana.

Dok se u Beogradu crno-beli pripremaju za Evropu u Novom Sadu se sprema velika rasprodaja.

0
0

3 Komentara

  1. Pa pogledaj samo koliko si se iskezio samo zato sto si POBEGAO IZ SRBIJE, a POTPISAO SI ZA DRUGORAZREDNU EKIPU???!!! Pa sta uopste ima da se komentarise sta ti i o kome pricas. Patriotizam??!! Hahahahahahaha, Bog me ubio ako ti uopste znas znacenje tog pojma.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter