6
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Predrag Rajković o odlasku iz Crvene zvezde

Objavljeno: 29.08.15 u 08:05

– Oprostio sam se od saigrača pred popodnevni trening, bilo je veoma emotivno, zaplakao sam, ali to je fudbal i to je život. Odlučio sam se za Makabi i zbog Zvezde, koja će dobiti veće obeštećenje. Znam da je razlika između nemačke i izraelske lige velika, ali presudila je želja da igram u Ligi šampiona. Jedina mi je žal što odlazim iz Zvezde, a kao kapiten nisam podigao nijedan trofej. Ali ne brinem, vratiću se ja u Zvezdu sigurno – rekao je Predrag Rajković.

0
0

6 Komentara

    • Zato što on za razliku od vaših igrača voli svoj klub,a ne kao neki što se vesele kad odu iz voljenog kluba.I ne treba da oprosti dug jer je on to zaradio,a zvezdaštvo se ne meri time da li će oprostiti dug ili neće,meri se onim suzama posle derbija,meri se onim trenutkom kad potapše grb na grudima ili ga poljubi,to je srce pravog navijača Zvezde,nešto što naš mali komšija nikad neće imati.
      LJUBOMORNI NEKA IM UZDASI JER OSTAĆE TEK KOMŠIJA MALI-Bora Čorba Ponosan budi

      0
      0
      Odgovori
      • Nasih igraca?! A koji su to? Ja nemam ni jednog. Mislim da sve te price o suzama zato sto odlazi nisu iskrene, a ako jesu nisu mi jasne. Pa ne ide u rat da gine, ide da igra fudbal za pare… Mozda je plakao od srece….

        0
        0
        Odgovori
  1. svu srecu ti zelim u daljoj karjieri -dokazao si da si pravi zvezdas i delija ali ne znam na oprostaju od saigraca- dali si oprostio i dugovanja voljenom klubu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter