0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI LEVI BEK ZA ‘ROMANTIČARE’: Bandalovski na ispitu, promena i na mestu štopera (SASTAVI)

Objavljeno: 29.08.15 u 18:32

Fudbaleri Partizana i OFK Beograda od 19 časova igraju meč osmog kola Jelen Superlige na stadionu u Humskoj.

Trener Partizana Zoran Milinković napravio je četiri izmene u odnosu na sastav koji je u sredu uveče počeo protiv BATE Borisova. Naravno, prinudno je u napadu Ivan Šaponjić umesto povređenog Valerija Božinova, a na mesto zadnjeg veznog se vratio Marko Jevtović umesto Saše Lukića.

Dve zanimljive i ne tako prinudne promene desile su se u poslednjoj liniji tima crno-belih. Vrlo nesigurnog štopera Fabricija zameniće Lazar Ćirković, a društvo na levoj strani odbrane će mu umesto Nemanje Petrovića praviti Ivan Bandalovski, desni bek koji ume i moraće danas da odgovori zahtevila na levoj strani odbrane.

Sa druge strane, u sastavu OFK Beograda odskaču imena koja su deo svoje karijere proveli u Crvenoj zvezdi, poput Danijela Avramovskog, Branimira Subašića i debitanta Nikole Ignjatijevića.

Evo i startnih postava dva tima:

Partizan: Ž. Živković – Vulićević, Balažic, Ćirković, Bandalovski – Jevtović, Brašanac – A. Živković, Ilić, Oumaru – Šaponjić;

OFK Beograd: Čupić – Ješić, Planić, Savić, Ignjatijević – Damjanović, Stejapnović – Jovanović, Avramovski, Liščević – Subašić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter