25
Domaći fudbal

MILOVAN ĐORIĆ: Partizan nema tim ni za domaće okvire, Zvezda će uzeti titulu

Objavljeno: 29.08.15 u 11:11

Nekadašnji selektor mlađih kategorija reprezentacije Srbije, Milovan Đorić, uveren je da će Crvena zvezda uzeti šampionsku titulu.

Ovaj fudbalski stručnjak, inače partizanovac, uveren je da njegov tim nema kvalitet čak ni za takmičenje u domaćim okvirima.

– Da je ostao sa igračima koje je imao, Partizan bi ne samo igrao Ligu šampiona nego i odbranio titulu. Imao je vremena i da se pojača, ali sada nema tim ni za domaće prvenstvo – rekao je Đorić, prenosi Sportski žurnal.

– Crvena zvezda će ubedljivo biti prva, a do završetka šampionske trke može drastično da uveća bodovnu razliku. Siguran sam u to. Zvezda se konsolidovala, a Partizan trenutno nema ni rotaciju – podvukao je Đorić.

0
0

25 Komentara

  1. VELIKI STRUCNJAK,TI BEZ TIMA I SA DVE LEVE NOGE IGRAJU EVROPU I JEDINO ONI SU NAJBOLJI BREND SRBIJE,GDE SU TI ONI SA TIMOM I SA DESNOM I LEVOM NOGOM NA MAPI EVROPE NE POSTOJE PRAVE TIM ZA JSL ULAZU MILIONE A IZBACUJU COPAVCE KOJE NUDE DZABE..PARTIZAN BAR SVAKE GODINE IZBACI PO NEKOG BISERA KOJEG PRODA ZA 5/6 MILIONA A ZVEZDIN NAJVECI TRANSFER POSLE 10 GODINA JE SADA PRODAJA RAJKOVICA ZA 3 MILIONA….KAKAV TRENER TAKAV STRUCNJAK,KAKAV PREMIJER TAKVA DRZAVA,KAKAV TIM LIGA EVROPE TEK DA SU PO VAMA SA TIMOM BILI BI PRVACI EVROPE ILI STRUCNJACE,,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. To je onaj što je 2001, kad je bio selektor, izveo mislim Kovačevića, tada jedinog špica (prethodno se posvađao i oterao Savu i Mijata) i pri rezultatu 0:1 protiv Rusa u vrh napada uveo Jokanovića. Veliki stručnjače, hvala ti, sad sam siguran da ćemo biti prvaci. Sve što si ikada rekao vezano za fudbal bilo je suprotno.

    0
    0
    Odgovori
  3. pa jer vam vucko kriv sto su vam pare od svega prece?? jer vucic prodao skuletica, lazovica, markovica, nastasica, savica, mitrovica?? ne kakite vise u tudje dvoriste! nije vama vucic nista kriv vec vasa amaterska veza i neprofesionalnost vese uprave tamo trazite krivice!

    0
    0
    Odgovori
  4. Zvezda i Partizan imaju slicne timove. Cini mi se, da Zvezda sa kompletnom odbranom u kojoj je Lukovic i Ibanjez, ima bolji defanzivni red. Sa druge strane, Partizan ima malo bolji vezni red sa Sasom Ilicem i Zivkovicem, inace bez Ilica Partizan ne lici na sebe i nema organizaciju. U napadu smo tanki i jedni i drugi, knjiga je pala na slovo omladinaca, Saponjica i Jovica i ako je Saponjic u malo boljoj formi ali ipak i dobija sansu u samom spicu dok Luka igra najcesce po boku. Zvezda je dosta dobila dolaskom Plavsica, a ako dovedu i Srnica, mislim da cemo imati krila bar za 3-4 sezone (ukoliko ih ne prodaju pre toga, sto ce se verovatno i dogoditi).. Lukic u Partizanu moze da bude klasa, ali mislim da ce Brasanac samo da uspori njegov razvoj jer po meni, Brasanac nema jos mnogo prostora za napredak i da je njegov limit jako blizu..

    0
    0
    Odgovori
  5. Baron Tintoreto isto to rece pre neki dan, Terzic takodje, Toncev takodje, Kokeza… evo sad i ova taraba… Pa ‘ajde da im damo pehar za ovu sezonu , pa posto je tek pocela da igramo drugu, dok jos nisu isprogramirali i sledecu.
    A kako ide ona NASA PESMICA „umesto pehara u rukama ce vam biti nasa k…..aaaaa“.

    0
    0
    Odgovori
    • Nikad nije igrao ali nikad nije krio da je veliki partizanovac…sto se i primecuje,kakav je covek.Ne moze normalan covek da navija za partizan,nikako.Ovo su retke prilike da je bio iskren.

      0
      0
      Odgovori
  6. Ja to tvrdim od kad je pocelo prvenstvo.Oni se napalili sto ih pustio burazerski Metalac i pogurao sudija sa 3 neregularna gola protiv Jagodine a uz to izbacise amatere iz Gruzije i misle da su jaki.Osim 3 igraca,ostali su smesni,sto se videlo i protiv Belorusa.Zvezda je sad kompletirala ekipu i sve sto bude razlika manja od 6-7 bodova u njenu korist,smatracu neuspehom…i to kad prepolove bodove posle 30 kola.

    0
    0
    Odgovori
    • Prvo pogledaj zvezdine utakmice,broj dosudjenih penala,o igri da ne govorim,pa onda komentariši druge.Kako bi voleo da VOŠA bude prva,dosta mi je više zvezdaša pa vi ste zlo,šta treba da se desi da bi se postideli,zar vam nije dovoljno što nam se smije cela Srbija za rezultate iz 1 u 2 o ispadanju iz evrope da ne govorim,šta smo to mi doprineli srpskom fudbalu u evropi,pa i Voša je bolja od nas.ZASTO SAD NE SKANDIRATE UPRAVA NAPOLJE ILI TOLE LOPOVE ZAR VAM JE OVAKVA ZVEZDA DOBRA.BOG SVE VIDI ŠTAĆEMO KAD NAM ODU POLITIČARI ŠTAČEMO ONDA SA KLUBOM.Zar smo dočekali da nam največa pojačanja budu igrači koje smo oterali iz kluba kao netalentovane STIDIM SE

      0
      0
      Odgovori
      • Po vama grobarima,svaka utakmica koja dodje iz 2-1 ili iz 1-2 je namestena.Zasto ste tada namestili sa Bate Boridov a da niste prosli?Sta je bilo ranije,kad kladionice nisu ni postojale pa neko preokrene na poluvremenu,sve je namesteno,a?Koliko ste bolesni,to je strasno.

        0
        0
        Odgovori
  7. 50 miliona razloga da zvezda uzme titulu sa samo jednim ciljem, da bi mogle da se operu ozbiljnije pare gospodina lopova KOSOVSKIH SRBA Čovic Nebojse. Ista prica se odigrava u KK. Doci ce i tome kraj, svi ce uzeti svoj deo, povuci ce se a zvezdica ce opet da se baci u prostituciju.

    0
    0
    Odgovori
    • Jel ti to bilo jasno posle 1-2 posle ofka ili posle 1-2 protiv vozdovca ili protiv 2-1 protiv cukarickog. Cela Evropa se smeje srpskom fudbalu zbog stuba Srpstva koji je zadnju postenu utakmicu odigrao protiv Kairata i bio ponizen, a koji i kada protivnik nije hteo da se skloni kao Radnicki iz Nisa, angazuje sudije i opet ne pobedi. Zao mi je sto se tako veliki klub unistava i pravi smejurija od njega, ali kada vidim kakve mozgove ima sto navijaju za njega, mozda se i treba sprdati sa njim.

      0
      0
      Odgovori
      • Pogledaj svoje utakmice,mozda neces da vidis kako vam se sklanjaju da date go.malo puta ste u zadnjim minutama namjestili pobjedu a o preokretu u drugom poluvremenu da nepricam.viste kaokurva ko o cemu ona o postenju.napadate druge da prikrijete sebe.nije niko corav svi dobro gledaju

        0
        0
        Odgovori
  8. Pa da, imate sta 4 utakmice na preokreti gde ste izvukli dupe uz „Pomoć Boga“. More vas treba zatvoriti, možda ste nekad bili ponos Srbije, sad ste sramota i ološ!

    0
    0
    Odgovori
  9. Oce ako vucko obuce dres i celu vladu srbije ubaci na teren da igra za cigane… To je ionako ocigledno u basketu… Sad hoce i fudbal… Moze samo da popase travu jer ce titulu uzeti malo prekjuce…

    0
    0
    Odgovori
    • Kolko si ti glup covek,ako mislis da je u kosarci partizan bio bolji od Zvezde a isto vazi i za fudbal.Da je Vucko hteo da utice i da se mesa u sport,Zvezda bi bila prvak a ne partizan sa nikakvim timom.Nego,vama je to najbolji alibi za sve sportove,samo zato sto se covek izjasnio kao zvezdas.Dok su vasi bili na vlast,Tadic,Dacic,Ljajic,sada Nikolic,to precutkujete a aminovali su svaku vasu titulu u bilo kom sportu.O Mirku Marjanovicu,ovog puta necemo.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter