0
Evrokupovi

LIGA ŠAMPIONA: Nečasne radnje Albanaca, preti kazna?

Objavljeno: 29.08.15 u 14:55

Španski list El Pais objavio je vest da se šampion Albanije Skenderbeg nalazi pod istragom zbog nameštanja utakmica.

Pod lupom su mečevi kvalifikacija za Ligu šampiona između ovog kluba i Dinama iz Zgreba. Takođe, pod sumnjom je i duel sa severnoirskim Krusejdersom. Udruženje evropskih kladionica Federbet je primetio neverovatan broj uplata na meč albanskog i hrvatskog tima, da će „modri“ u Zagrebu pri vođstvu 3:1 i sa igračem manje postići četvrti gol. To se i dogodilo, a kvota je sa normalnih 2.50 pala na svega 1.20. Hrvatski portal Indeks piše da su kladionice tim golom zaradile od pet do deset miliona evra.

Pod istragom je i meč iz Severne Irkse gde je Skenderbeg vodio sa 2:1, ali su Albanci u nadoknadi vremena primili dva gola i izgubili sa 3:2, ali su prošli dalje.

UEFA je povela istragu, a da li će doći do kazne videćemo. Skenderbeg će ove jeseni igrati u Ligi Evrope u grupi sa Bešiktašom, Sportingom iz Lisabona i Lokomotivom iz Moskve.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter