2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZRAŽEN PROBLEM: Ćirković zna gde ‘škripi’ u Partizanovoj odbrani

Objavljeno: 29.08.15 u 00:14

Postao je legenda Partizana samo jednim kontaktom sa loptom, ali je uvek pozvan da kaže šta ne valja, posebno kada se radi o odbrani.

Komunikacija! To je po Milivoju Ćirkoviću ključan problem Partizanove odbrane u prethodnom delu sezone. I tu, naravno, pre svega misli na Brazilca Fabricija Silvu Dornelasa, koji od prvog dana dolaska u Partizan ‘kuburi’ sa komunikacijom i saradnjom sa ostalim saigračima na terenu.

– Imam utisak da kad Fabrisio primi loptu svi strahuju šta će da uradi sa njom i ta nervoza je dodatno pojačana jer slabo komunicira sa saigračima, ako uopšte i komunicira s obzirom da, koliko sam čuo govori samo portugalski – rekao je Ćirković, a prenosi portal ‘Goal’.

Legenda Partizana, strelac odlučujućeg penala u Njukaslu za prvi i istorijski ulazak u Ligu šampiona, istakao je ono šta je uvek posle mečeva govorio njegov bivši saigrač, Zoran ‘Bata’ Mirković.

– ‘Bata’ mi je često posle utakmica govorio: ‘Mene više boli grlo nego noge’. Uvek sam igrao sa centralnim bekovima koji su mi ulivali poverenje. U Partizanu sam igrao sa Savićem, Stojanovskim, Mirkovićem, u reprezentaciji sa Vidićem, Krstajićem, Stefanovićem – ističe Milivoje Ćirković.

0
0

2 Komentara

  1. Fabricio skripi,a Petrovic i Blazic ne skripe.Jedini stabilan igrac u odbrani je Vulicevic.
    Ostala trojica su klasicne kiksare.Da mi je neko rekao kako cemo Volkova i Voju Brisela da pravimo od blata ne bi im verovao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter