1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DIKA STOJANOVIĆ: Rajković je zreo za bolji klub od Makabija

Objavljeno: 29.08.15 u 10:31

Dani kada je legendarni Stevan Dika Stojanović stajao među stativama Crvene zvezde odavno su prošli.

Bilo je to u zlatnoj eri kluba iz Ljutice Bogdana, a gotovo da nema navijača crveno-belih koji ime Dike Stojanovića ne zna u bilo koje doba dana ili noći pošto je sa slavnom generacijom 1991. godine podigao trofej Kupa šampiona.

Legendarni golman Crvene zvezde upoznat je sa prodajom njegovog naslednika, sadašnjeg U20 šampiona sveta, Predraga Rajkovića koji će karijeru nastaviti u Makabiju iz Tel Aviva.

Ipak, Stojanović je skeptičan prema tom transferu. Penzionisani čuvar mreže smatra da je sadašnji kapiten crveno-belih trebao da ode u neku kvalitetniju ligu kako bi što više napredovao.

– Ne znam koliko će Rajković moći da napreduje u Izraelu. Tačno je da Makabi igra Ligu šampiona, ali mislim da on ima kvalitet da brani u nekom od klubova iz najjačih evropskih liga. Mislim da je golman za Bundes ligu ili Primeru – kazao je Stojanović, prenosi Informer.

0
0

1 Komentara

  1. Gospodine ovo je Srbija,uspeh je sto ga je zvezda prodala jer i kao takav nije mogao da brani za A reprezentaciju jer brani za zvezdu,novinari tek napisu po neki tekst o njemu,ali polako se stvari menjaju,samo ne bizeleo da moja zvezda bude kao partizan,nego da reprezentacija bude svetinja i da igraju najbolji a mrznju ostaviti klubu koji je najpohlepniji,a to je sp partizan

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter