1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ZORAN MILINKOVIĆ: Čeka nas atraktivan fudbal, nastavićemo da pobeđujemo u Evropi

Objavljeno: 28.08.15 u 19:25

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je da su crno-beli dobili atraktivne rivale u Ligi Evrope i poručio da veruje u plasman u narednu rundu.

Partizan će igrati u L grupi Lige Evrope sa Atletik Bilbaom, AZ Alkmarom i Augsburgom.

– Radujemo se što smo izvukli tri protivnika iz tri različite fudbalske škole i tri razlicita stila igranja, što nam svima garantuje atraktivan fudbal. Dobili smo ekipe sa kojima može da se igra i takmiči, a verujemo i u pozitivan ishod. Ne zaboravimo da je Partizan u kvalifikacijama već ostvario neke pobede, a tome ćemo težiti i u utakmicama koje slede, bez obzira na ime protivnika, i uz napadacku i atraktivnu igru – rekao je Milinković.

Prema njegovim rečima svaka utakmica u Evropi za njegov tim predstavlja radost.

– To kažem pošto svako ko se bavi fudbalom oseća utakmice u Evropi kao veliku cast i živi za njih. Mi smo mlada ekipa, u smislu da smo kratko zajedno, ali sa izraženim timskim duhom i željom za pobedama. Kroz utakmice zajedno rastemo i stasavaćemo iz dana u dan u pravu ekipu – zaključio je Milinković.

Crno-beli u prvom kolu Lige Evrope dočekuju AZ Alkmar 17. septembra.

0
0

1 Komentara

  1. Ovo nije isti Milinkovic kao onaj sto je stigao u partizan i takav bio prvih mesec dana.Nema sanse.Nema ga onaj korektan covek,kome si izgleda,preko leta toliko isprali mozak da je prolupao.Aman,covece,prestani da lupas gluposti,smeje ti se cela Srbija.Koga ce te vi pobediti sa ovom ekipom?Belorusi vas razvalise sa onom skromnom ekipom,na kraju se opustili ljudi i poceli sami sebi da daju golove a on racuna da su ih pobedili i jos izjavio da su ih razbili.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter