1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SELEKTOR SRBIJE: Partizan je napravio uspeh plasmanom u Ligu Evrope

Objavljeno: 28.08.15 u 08:49

Fudbaleri Partizana u sredu su sa 2:1 pobedili ekipu BATE-a iz Borisova u okviru plej-of meča kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ipak, bila je to tek „Pirova pobeda“ čete Zorana Milinkovića, pošto će crno-beli evropske snove sanjati iz kreveta zvanog Liga Evrope budući da je „bogougodni ležaj“ pod imenom Liga šampiona ostao misaona imenica za igrače „Parnog valjka„, a sve zbog pravila gola u gostima.

Uprkos velikoj količini razočarenja koja egizsitra u svakom od navijača Partizana, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Radovan Ćurčić, naglašava da su crno-beli napravili veliki uspeh i samim plasmanom u Ligu Evrope.

– Ostaje žal, crno-beli nisu bili daleko od Lige šampiona. Uspeh je i Liga Evrope, Partizanove utakmice biće od velikog značaja za naš fudbal – rekao je Radovan Ćurčić, selektor srpske reprezentacije, a preneo Sportski žurnal.

Iako su reči selektora „Orlova“ prepune optimizma, teško da će one smanjiti intenzitet razočarenja u navijačima crno-belih.

Potsetimo, Partizan je do trijumfa stigao prelepim golom Ivana Šaponjića.

0
0

1 Komentara

  1. Evo nase realnosti u fudbalu,pa covek je trener reprezentacije a on komentarise kako mu zao sto partizan nije prosao u grupnu fazu Ls??? Pa jbt ko te stavio tu sivonja jedan,tvoj posao je oko reprezentacije,a ne javno da vices da navijas za partizan!Po tome je jasno zasto zoves Lazara Markovica da igra,a covek greje stolice na tribinama!Gde je sad pravilo da igrac koji ne igra u kontinuitetu ne moze u nas tim??????Taj ne moze potrcati!Dovodis Skuletica a taj ne zna da se snadje,MRDJA je isti tip igraca kao on samo sto je mnogo kvalitetniji i sposobniji,ima osecaj za gol,krece se bolje!ZOVITE MRDJU BRE,GARANTUJEM DA CE BITI UBITACAN!U spicu sam ako treba ali ce biti najbolji!Zovite mlade orlice,Antonov iz Grashopersa otkida na terenu,svaka lopta je njegova,IGRACINA!Maknite mi tog Tosica vise,muka mi od njega i njegovog pres*ravanja na terenu,a veze nema!
    ZASTO NE FORSIRATE MLADE IGRACE,DA PRVO STEKNU ISKUSTVO U NAS TIM,PA TEK ONDA DA SE PRODAJU U INOSTRANSTVO IZ KLUBOVA!?DA SHVATE DA CE BITI NOSIOCI IGRE,A NE KAD ODU PREKO PA VIDE STA SU ‘PARE’ PA NECE DA TRCE POSLE ZA REPR.! NEMAMO TAKTICKI I PSIHICKU PRIPREMU I PLAN U FSSMORAJU ZNATI KO JE KAKAV TIP IGRACA I TEK TADA NAPRAVITI IDEOLOGIJU TIMA I TAKTIKE NA TERENU!SKULETIC JE SIDRAS,NJEMU DUGE LOPTE ODGOVARAJU JER ZNA DA PRIMI LOPTU I OGRADI SE,A KO CE DA MU DAJE TAKVE LOPTE??PA NEMA SINISE MIHAJLOVICD VISE DA DAJE NA TACNE LOPTE I U TREPAVICU!YATO JE TOSIC TU DA UDJE DO SESNAESTERCA SA PRODOROD I IZGUBI LOPTU,A SKULETU SATERA NA STRANU I BESKORISNI OBOJCA! FUJ,GADI MI SE KARADZ JER JE OD KRIV ZA IZBOR! DAJTE NOVINARI,VI IMATE MOC,VRSITE PRITISAK NA NJIH SA OVAKVIM PITANJIMA I TAKTIKOM,POKRENITE NESTO ZA NASE DOBRO

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter