0
Evropske lige

PRIMERA: Preokret Viljareala na ‘Madrigalu’ za prvu pobedu u sezoni (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.15 u 22:32

Fudbaleri Viljareala i Espanjola odigrali su veoma zanimljiv susret na premijeri drugog kola Primere, u kojoj je slavila domaća ekipa sa 3:1.

Nije sve tako dobro počelo za ‘žutu podmornicu’, Filipe Kaciedo je u petom minutu zatresao mrežu Viljareala i nagovestio mnogo teži posao za domaće nego što su pre meča očekivali.

Pokušavali su domaći da se vrate i izjednače, ali im u prvom poluvremenu to nije polazilo za rukom. Ali jeste u drugom, kada je povratnik u Primeru Roberto brealizovao šansu u kojoj se našao i poravnao na 1:1.

Nastavili su ‘žuti’ u istom stilu, ali kada je u 82. minutu Samjuel propustio kolosalnu šansu, činilo se da neće biti pobednika. Međutim, konstantni napadi su se isplatili u 86. minutu kada je Bakambu iskoristio asistenciju Roberta Soldada, obišao golmana i doneo veliko slavlje navijačima na ‘Madrigalu’.

Isti igrači bili su akteri i pet minuta kasnije kada je Bakambu postavio konačnih 3:1 za Viljareal i relativno ubedljiv trijumf i pored preokreta ‘iz dvojke u keca’.

Viljareal je osvojio četvrti bod i noćiće na prvom mestu, dok je Espanjol ostao na tri osvojena boda, posle prošlonedeljne pobede nad Hetafeom.

Primera, 2. kolo:

Petak:

Viljareal – Espanjol 3:1 (0:1)
(Soldado 67, Bakambu 86, 90+3 – Kaisedo 5)

Subota:

18.30 Real Sosijedad – Sporting Hihon
20.30 Barselona – Malaga
22.00 Selta – Rajo Valjekano
22.30 Real Madrid – Betis

Nedelja:

18.30 Eibar – Atletik
20.30 Sevilja – Atletiko Madrid
20.30 Valensija – Deportivo
22.30 Las Palmas – Levante
22.30 Hetafe – Granada

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter