8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILINKOVIĆ: Izvinjavam se zbog reči da smo razbili BATE, stvarno mi je tako delovalo

Objavljeno: 28.08.15 u 12:11

Trener Partizana Zoran Milinković navukao je gnev javnosti zbog svoje „post-game“ izjave da su crno-beli razbili ekipu BATE-a.

Sporne reči šef struke „Parnog valjka“ u javnost je lansirao odmah nakon što je njegov tim eliminisan iz Lige šampiona uprkos pobedi nad BATE-om od 2:1.

– Mislio sam pritom da su igrači pokazali veliku želju i motiv, bilo je jasno da im je stalo da dođu do pobede. Izvinjavam se zbog tako upotrebljenih reči. Po meni je Partizan bio bolji u drugom poluvremenu – rekao je Milinković.

Strateg Partizana stao je u odbranu Brazilca Fabrisija Dornelasa ali i Bugarina Valerija Božinova.

– Nije u redu da pojedinačno pričamo o fudbalerima. Vidim po pitanjima kako su mediji nastrojeni prema Fabrisiju. Zašto stalno postavljate tendeciozna pitanja o Božinovu, mnogo puta sam pričao o njemu. Zadovoljan sam kako je odigrao 36 minuta – istakao je Milinković, prenosi Blic.

Milinković je negirao priče da će hrvatski fudbaler u Humsku.

– Prvi put čujem priče za Kukoča. O eventualnim pojačanjima najbolje da pitate direktora FK Partizan, vode se pregovori sa potencijalnim pojačanjima”, rekao je Milinković.

Partizan će u subotu od 19 časova protiv OFK Beograda pokušati da zaleči rane zadobijene eliminacijom iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

„OFK je promenio trenera, to uvek donese reakciju u timu. To je njihov adut, došao je Bekvalac, koji je iskusan trener. Očekujemo motivisan OFK Beograd”, zaključio je Milinković.

0
0

8 Komentara

  1. Samo polako, ne stavljaj Fabrisija vise u prvu postavu i sve ce biti opusteno.. A vi kvazi navijaci, sto hocete Murinja ili Fergusona, i Runija i Terija i ostale malo se spustite na zemlju, i dajte sansu, jer ovako ne navijate za Partizan..

    0
    0
    Odgovori
  2. mars bre ,indijancu.ako ne pobedis u derbiju ima da se teras iz partizana.meni je delovalo da ste igrali kao ckepi ,koga si bre ti razbio kvazi treneru

    0
    0
    Odgovori
  3. A zar je to toliko bitno????? Ipak je Partizan od svih naših klubova postigao najviše, i jedini je koji je postigao nešto, a najviše ga grde sa svih strana… Partizan je, i pored skromnog igračkog kadra, bio na gol od Lige šampiona, i to protiv izuzetno tvrdog i žilavog protivnika, koji takođe ne zna baš mnogo da igra fudbal, ali je jak u destrukciji. S druge strane, Vojvodina, i posle tri utakmice APSOLUTNE NEMOĆI dobija aplauze (!!??!!), samozvani plemić ne silazi sa ekrana i kroz medije se „tuče“ sa vetrenjačama i kravama, a njegov poraz od „moćnih“ Kazahstanaca se ignoriše. Nije li to malo čudno?

    0
    0
    Odgovori
    • Ti dečko nisi u vinklu! Partizan postigao najviše? Čega najviše? Primljenih golova? Bez boda u grupnih fazi LŠ? Jel to najviše? Ajde ne dipr decace… Mali ste klub,bili i bićete. A što se tiče Grofa i vetrenjača čovjek se sprda,pljuje po ‘vašim’ novinama što ga prozivaju za svaku rečenicu koju izgovori. A ti moćni kazakstanci zamalo izbacise Bordo juče,dok je drugi kazakstanski klub u ligi šampiona…

      0
      0
      Odgovori
      • Ja sam govorio o kvalifikacijama ovog leta. Inače, ako nisi primetio, ovo više nije vreme Arkana, zato „vas“ nema nigde, čak ni u PETOM ŠEŠIRU! Što se tiče te grupne faze u LŠ bez bodova, 2010, ne zaboravi da smo igrali i igramo sa klubovima koji imaju budžet 20 i više puta jači od našeg. A za vašeg „plemića“ postoji samo jedan atribut: nevaspitanje.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter