0
Ostali sportovi

FOTO: Screenshot

JUSEIN BOLT: U Riu trčim sigurno, za London ne garantujem

Objavljeno: 28.08.15 u 09:09

Najbrži čovek planete, Jamajčanin Jusein Bolt, izjavio je da postoji „fifti-fifti“ šansa da propusti naredno Svetsko prvenstvo koje će biti na repertoaru u Londonu 2017. godine.

Sprinter koji se u Pekingu okitio zlatima u trkama na 100 i 200 metara istakao je i da više ne uživa u atletici kao što je to ranije bio slučaj.

– Želim da trčim, ali mislim da sport nije zanimljiv kao što je nekad bio, sada je taksiranje. Ne mogu da uživam u njemu koliko želim jer moram više da se žrtvujem – rekao je Bolt i dodao:

– Šanse za London su 50-50 – poručio je Jamajčanin.

Jusein Bolt već neko vreme intenzivno priča kako će na Olimpijskim igrama trčati, ali kako će posle toga ozbiljno razmisliti da li da nastavi karijeru.

Do ovog trenutka Jamajčanin je osvojio deset titula na Svetskim prvenstvima, a još ima šansu za „het-trik“ u Pekingu, u štafeti 4×100 metara sa timom Jamajke.

Naravno, u centru pažnje će ponovo biti duel Bolta i Amerikanca Džastina Geltina. U prethodna dva na stadionu „Ptičje gnezdo“ Bolt je izlazio kao pobenik.

– U maju su nas Amerikanci pobedili i Getlin je bio junak tog trijumfa. Ali, verujem da je sada umoran i ne vidim razlog zašto ne bismo osvojili zlato – podvukao je Bolt, prenosi B92.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter