0
Domaći fudbal

JELEN SUPERLIGA: U Jagodini miroljubivo i bez golova

Objavljeno: 28.08.15 u 22:05

Fudbaleri Jagodine i Borca iz Čačka otvorili su osmo kolo Jelen Superlige utakmicom bez golova.

Posle nešto efikasnijeg početka sezone u domaćem šampionatu, izgleda da se srpski klubovi vraćaju starom dobrom običaju odigravanja neefikasnih utakmica bez postignutih pogodaka.

Tako je bilo na stadionu u Jagodini, gde je istoimena domaća ekipa odigrala treći uzastopni meč bez postignutog ili primljenog gola. U to sivilo se uklopio i čačanski Borac, koji nije pokazao ništa od onoga sa čime se prethodnog vikenda suprotstavio Partizanu.

Samo dve prilike je videla publika u Jagodini, obe u drugom poluvremenu. Prvu za domaće kada je Deletić propustio da realizuje kolosalnu priliku u situaciji ‘jedan na jedan’ sa golmanom Borca, a na drugoj strani Filip Knežević je bio neprecizan iz voleja.

Posle pet početnih poraza, Jagodinci su upisali treći uzastopni remi bez golova i treći bod, dok će Borcu ovo 11 bod posle osam odigranih kola.

Superliga Srbije, 8. kolo:

Petak:

Jagodina – Borac Čačak 0:0

Subota:

17.00 Radnik – Voždovac
19.00 Partizan – OFK Beograd
19.00 Novi Pazar – Rad
20.00 Javor – Radnički Niš

Nedelja:

17.00 Spartak – Vojvodina
19.00 Metalac – Čukarički
19.00 Mladost – Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter