1
Domaći fudbal

FOTO> STARSPORT

CRVENO-BELO SRCE: Rajković zbog Zvezde izabrao Izrael

Objavljeno: 28.08.15 u 16:55

Najtalentovaniji golman planete Predrag Rajković do ponedeljka će napustiti Crvenu zvezdu i preseliti se u Tel Aviv gde će nositi dres Makabija.

Menadžer mladog Negotinca, Zoran Stojadinović otkrio je dva razlgoa zbog kojih je kapiten crveno-belih izabrao Izrael, a ne Nemaču. Jedan je upravo njegov voljeni klub Crvena zvezda.

– Ponuda Augzburga je bila više nego korektna. Bila je malo manja cifra nego što je nudio Makabi. Međutim, Rajković je odlučio da ode u Izrael iz dva razloga. On je veliki zvezdaš, a Makabiji je pristao da obeštećenje uplati u jednoj rati. Želeo je da ispadne korektan prema klubu. Takođe, bilo je mišljenja da je veći sportski izazov braniti Bundesligu, nego izraelsko prvenstvo. Međutim, Predrag je hteo da oseti kako je biti učesnik Lige šampiona. To je jedina istina.Pokazao je da je odan klubu i u trenucima kada odlazi – rekao je Zoran Stojadinović, a preneo MocartSport.

Crvena zvezda će na ime obeštećenja dobiti tri miliona evra, to jest 2,1 milion, pošto oko 900 hiljada pripada Jagodini.

– Pojavljuju se razne priče, ali želim da naglasim da kao zastupnik Predraga Rajkovića ne uzimam ni dinar od obeštećenja koje pripada Crvenoj zvezdi – jasan je bivši sportski direktor Zvezde, a sada menadžer, Zoran Stojadinović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter