11
Evrokupovi

ZORAN MILINKOVIĆ: Pregazili smo BATE u drugom poluvrmenu!

Objavljeno: 27.08.15 u 00:30

Paritzan je savladao BATE Borisov sa 2:1, ali će zbog pobede na svom terenu 1:0 u Ligu šampiona Belorusi, a trener crno-belih Zoran Milinković je posle meča dao dosta preteranu izjavu.

– Hvala divnim navijačima. Zbog njih nam sve ovo najteže i pada. Pobedili smo, pregazili smo BATE u drugom poluvremenu… Imam utisak da smo dali ranije gol – ko zna šta bi onda bilo do kraja – rekao je Milinković za RTS, a potom se osvrnuo na meč:

– Mislim da smo pokazali da imamo kvalitet, da smo bili spremni za još jedan podvig. Veliki je pritisak bio na igračima, čini mi se da smo, pogotovo u prvom poluvremenu, malo podlegli tome. BATE je to iskoristio, poveli su, ali… ja mogu samo da čestitam mojim momcima, izgarali su do poslednjeg atoma snage. Napravili su još jednu pobedu u Evropi. Treba izvući pouke sada i videti šta nam je to nedostajalo. Nijanse su na kraju odlučivale posle ove dve utakmice… Kada se one sagledaju – moglo je da bude drugačije, da rezultat bude u korist Partizana. Ova generacije će učiniti sve da ne igra samo epizodnu ulogu u Evropi, već da klubu donese dobre i zapažene rezultate. Voleo bih da nam rivali u Ligi Evrope budu što jači i što kvalitetniji – zaključio je Milinković.

Pogldajte fotoglaeriju sa utakmice Partizan – BATE Borisov, kao i evrogol Ivana Šaponjića…

0
0

11 Komentara

  1. Veliko BRAVO za sve fudbalere Partizana !!! A vama momci preporucujem da i dalje uplacujete tikete cuvate ovce i krave i manete se komentarisanja fudbala – bolje pogledajte sta ste vi uspeli da uradite u vasim zivotima ! Pozdrav!

    0
    0
    Odgovori
  2. ja sam grobar ali ono sinoc nema veze sa fudbalom a kakvim gazenjem. sram da vas bude onih navijaca. nigde se nije videla zelja,da se izgara na terenu zbog publike,ako ne publike ono bar za novac sto sleduje sledece kolo. tolika apatija da je bilo tuzno.

    0
    0
    Odgovori
  3. kako te nije sramota da ovako nesto izjavis za novine.ti si jedna neznalica i pali iz partizana kukavice,ipovedi bozinova sa sobom.mrsss bre

    0
    0
    Odgovori
  4. Alal ti plajvajz,majstore.Ako ti ono tako nazivas a oni vas oducise od fudbala,iako su jadna ekipa,koja ce sluziti za nakantavanje u LS,ali ipak znatno kvalitetnija od vas.Mora da si prespavao utakmicu ili bar to poluvreme jer garantujem da to niko video nije,sto ti tvrdis.

    0
    0
    Odgovori
  5. GOSPODINE MILINKOVICU,DA LI SMO GLEDALI ISTU UTAKMICU?Koga ste to pregazili?Koliko se secam,Bate je imao silne zicere,stativa pa Hlebov udarac i jos nekoliko a vi niste ni golu prisli.Razvezali su vas po terenu,niste znali gde se nalazite.Da su imali bolje spic igrace,popili bi 7 komada a vi ni sansu da stvorite.Prvi gol su sami sebi dali a da ni sansa nije bila.Jel to gazenje?Mozda si na klupi gledao PES kako igraju rezervni igraci,pa po tome zakljucujes.

    0
    0
    Odgovori
  6. Koju li je utakmicu ovaj kvazi trener gledao?Sto je najgore od svega mi smo mogli da prodjemo ovaj BATE sa ovakvim timom kakav jeste,samo da smo na klupi imali trenera,a ne ovog amatera.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter