0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REAKCIJE IZ VOJVODINE: Zagorčić nije nezadovoljan, Ivanić potvrdio ponude iz inostranstva!

Objavljeno: 27.08.15 u 23:57

Vojvodina je poražena u oba meča od Viktorije, ali su Novosađani zadovoljni posle ukupnog nastupa u Evropi ovog leta.

Viktorija Plzenj definitivno je pokazala da je bolja ekipa. Namerili smo se na fantastičnog protivnika. Bolja ekipa se plasirala u Ligu Evrope. U drugoj utakmici nas nije poslužila sreća. Da je to ušlo,utakmica bi definitivno imala drugačiji tok, gol bi nam dao krila. Videli smo kakav je protivnik, fantastičan, koji u svakom momentu zna šta radi. Nismo u tim momentima imali sreće – bio je komentar posle meča trenera Vojvodine Zlatomira Zagorčića, koji se zahvalio publici na frenetičnoj podršci.

– Hvala publici na izuzetnoj, fantastičnoj atmosferi. Navijači su podržavali momke i kada im je išlo i kad nije. Nadam se da će i u prvenstvu biti popunjen stadion – nada se Zagorčić.

On je istakao da se pribojava odlazaka igrača, ali i da je to neminovnost. Jedan od njih koji će gotovo izvesno otići je i Mirko Ivanić, koji je potvrdio interesovanje nekoliko evropskih klubova za njega.

– Istina je, imam ponude Burse i Selte, ali ne znam šta će biti. Ako neka od ponuda zadovolji i klupske i moje ambicije, otićiću, a ako ne bude tako imam još godinu dana ugovora i ostajem ovde – rekao je Ivanić, ali nije želeo da otkrije koji klub je njegova želja, već je prokomentarisao večerašnju utakmicu.

– Nismo zaslužili ovako težak poraz, mada je Plzenj zaslužio da prođe dalje. Bili smo bolji u uvodnih 15-20 miunuta i da smo tada dali gol sve bi bilo drugačije. Ko zna šta bi bilo da je ona moja lopta pre njihovog pogotka umesto što je udarila u stativu otišla nekoliko centimetara ulevo u mrežu. Ali, to je fudbal – prokomentarisao je Ivanić.

Ipak, kada se podvuče crta, Vojvodina je napravila veliki uspeh ove sezone.

– Niko nije očekivao ni da ćemo proći Sampdoriju, a jedino što mi je žao je što nismo večeras postigli bar jedan gol pred našim navijačima – zaključio je Mirko Ivanić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter