3
Košarka

FOTO: STARSPORT

PROMENA PRAVCA: Umesto u Partizanu bivši Zvezdaš na probi u španskom velikanu

Objavljeno: 27.08.15 u 13:21

Bivši košarkaš Crvene zvezde Aleksandar Cvetković nalazi se na probi u Valensiji, saopštio je danas španski klub.

Cvetković ce u narednom periodu trenirati sa Valensijom, koja je zbog reprezentativih obaveza igrača pripreme počela sa samo sedmoricom košarkaša.

Novi trener Pedro Martinez trenutno može da računa na kapitena Rafu Martineze, Bojana Dubljevića, Romejna Satoa, Vladimira Lučića, Luka Sikmu, Džona Šurnu i Džastina Hamiltona.

Giljem Vives, Fernando San Emeterio, Antoan Dio i Sam Van Rosom nalaze se na pripremama svojih reprezentacija za Evropsko prvenstvo.

Pored srpskog plejmejkera na treningu španskog kluba pojavio se i Alfonso Sančez.

Cvetković je prošle sezone nastupao za skopski MZT za koji je na utakmicama ABA lige imao ucinak od 8,7 poena i 4,1 asistencije, a pre nekoliko nedelja se pojavila vest da bi karijeru mogao da nastavi u Partizanu što je on naknadno oštro demantovao.

0
0

3 Komentara

  1. Ma koja crna promena pravca ili ne, ciganski otpad i polusvet nam nije i nece biti potreban, SAMO CISTI I PRAVI GROBARI VRACAJU PARTIZAN NA PUT SLAVE I USPEHA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter