11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEVOLJA ZA PARTIZAN: Božinov propušta ‘večiti derbi’!

Objavljeno: 27.08.15 u 19:26

Danas je i definitivno jasno da najzvučnije pojačanje Partizana ovog leta Valeri Božinov neće igrati 12. septembra u ‘večitom derbiju’ protiv Crvene zvezde.

Sinoćnji duel protiv BATE Borisova oduzeo je Partizanu plasman u Ligu šampiona, ali i Valerija Božinova na tri nedelje, koliko će bugarski fudbaler odsustvovati sa terena zbog povrede skločnog zgloba.

Dosta osporavani napadač crno-belih je sinoć u 36. minutu napustio travu Partizanovog stadiona i zamenio ga je Ivan Šaponjić. To je bila izmena koju su navijači Partizana dugo priželjkivali i mladi napadač crno-belih je iskoristio svoju šansu maestralnim golom u 92. minutu meča.

Ipak, Partizan je tako ostao samo na jednom pravom špicu u naredne tri nedelje. Zbog toga ćemo videti koliko će ova povreda odmoći ili pomoći fudbalerima Partizana u ‘večitom derbiju’, s obzirom da je Valeri Božinov doveden u Partizan upravo za utakmice sa tako velikim značajem, kakva će biti ta na stadionu ‘Rajko Mitić‘ protiv Crvene zvezde.

0
0

11 Komentara

  1. Sta sad grobari odmah spominjete mazica. Sad kad znate da zvezda ima kvalitetniji tim i da ce da vas dobije i Derbiju, vi se sad izvlacite na mazica kako ce on da vuce zvezdi stranu. Covek sudi sasvim pravedno, ako ste gledali zvezdu protiv surdulice, sve ce vam biti jasno. Njega prati fifa i uefa, ne sme da napravi ni najmanju gresku tokom sudjenja i bas ce on zbpg zvezde i partizana da upropasti sebi karijeru

    0
    0
    Odgovori
  2. sa njim ili bez njega … zna se ko se pita … ALI … fudbal i kvalitet tima vise u Srbiji nije bitan … ako neko u prvom poluvremenu ne bude pposlusao savete sa strane … ide upad u svlacionicu pa sviranje penala i po koje ikljucenje . ZASTO SE U OPSTE IGRA U NAS PRVENSTVO … KAD SU MOCNICI VEC ODLUCILI KO CE PRVAK BITI ?!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovaj moj komentar nije baš u vezi sa Božinovim, ali moram posle poraza i ovo da izbacim iz sebe. Čitaoci ovog portala su sigurno primetili koliko sam puta kritikovao Babovića i koliko puta sam upozoravao na istupanje i bespotrebno eksponiranje Vučelića. Upravo ova dva lika su debelo doprinela porazu i ukočila ceju ekipu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter