5
Evropske lige

NAPUŠTA ENFILD: Lazar Marković pronašao novi klub!

Objavljeno: 27.08.15 u 21:32

Reprezentativac Srbije i fudbaler Liverpula Lazar Marković narednu sezonu igraće u timu koji su ovog leta takođe pojačali Robin van Persi i Nani.

Kako saznaje portal goal.com, bivši fudbaler Partizana i aktuelni član Liverpula Lazar Marković karijeru će nastaviti u turskom Fenerbahčeu. U pitanju je pozajmica koja bi popularnom ‘Markecu’ obezbedila znatno veću minutažu nego što je imao na Enfildu prethodne sezone.

Sezona nikako nije dobro počela za Markovića, koji je bio u nemilosti menadžera Liverpula Brendana Rodžersa. Gotovo da nije dobio priliku da zaigra, što u njegovim godinama nikako nije dobro, ni za njega, a ni za nacionalni tim Srbije.

Zato je Marković odlučio, a uprava ‘Crvenih’ mu izašla u susret, da promeni sredinu, a to će izgleda biti pozajmica u Fenerbahče, koji se ove sezone znatno pojačao bivšim igračima Mančester Junajteda, ‘letećim Holanđaninom’ Robinom van Persijem i portugalcem Nanijem.

Lazar Marković je ukupno upisao 19 nastupa za Liverpul i bio strelac dva pogotka. Fenerbahče je ispao iz kvalifikacija za Ligu šampiona od Šahtjora iz Donjecka, a trenutno je peti na tabeli turskog šampionata.

0
0

5 Komentara

  1. Ljudi , volite da pametujete puno. Zalosno je to sto je vecina polupismena, ali inace , mi smo “najbolji“ i “najpametniji“ narod na svijetu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Slazem se sa tobom da Markec nije za engleske lige, al Mitar je rodjen za nju. Verovatno slabo pratis englesku proslo kolo je mitar bio jedan od boljih igraca u duelu sa Mancesterom. A na drugi komentar mogu reci samo ciganska posla.

    0
    0
    Odgovori
    • Videces cija je posla i koliko se razumes u fudbal,samo neka prodje jos neko kolo.Zakovace ga za klupu i pustati povremeno kao u prva dva kola,po 5 min.uostalom,doveli su jos jednog mladog spica,koji je blistao u kupu,davao i namestao golove a i onaj Sise je bolji od njega.Decko pogodio precku a vi ga uzdigoste kao da je dao het-trik.

      0
      0
      Odgovori
  3. LEPO SAM JA TVRDIO PROSLE GODINE U OVO VREME DA SE OVAJ NECE NAJESTI HLEBA U LIVERPULU.DECKO NEMA KVALITET ZA TU LIGU A ISTO VAZI I ZA MITROVICA.ZIVI BILI PA VIDELI.

    0
    0
    Odgovori
  4. pa kako sad to?nemoguce da za takvog igraca neme mesta u liverpulu…a sledeci klub mu je teleoptik,gde mu je i mesto! Samo mi nije jasno dokle cemo da ga gledamo u reprezentaciji…bolje da je trenirao atletiku posto jedino sto ima jeste brzina

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter