10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MENJA KURS, IDE KOD JOKANA: Rajković će igrati Ligu šampiona! (FOTO)

Objavljeno: 27.08.15 u 22:46

Izraelski mediji su preneli izjavu golmana Crvene zvezde, a Zoran Stojadinović potvrdio da će Predrag Rajković najverovatnije preći u tim Slaviše Jokanovića.

 Srpski stručnjak koji je pre dva dana ostvario veliki uspeh sa Makabijem eliminacijom Bazela, insistira na dolasku Predraga Rajkovića koji bi po njemu bio veliko pojačanje za tim pred nastup u Ligi šampiona.

Pokazatelj verodostojnosti ovog transfera je izjava Rajkovića izraelskim medijima koji su preneli reči Zvezdinog golmana o dolasku u Tel Aviv.

– U petak ili subotu dolazim u Izrael pošto su se Makabi i Crvena zvezda dogovorili. Posle medicinskih pregleda potpisaću ugovor. Večeras sam odradio poslednji trening u Zvezdi, zadovoljan sam što dolazim u veliki klub kakav je Makabi sa kojim ću igrati u Ligi šampiona – rekao je Rajković.

Bilo je sumnji oko istinitosti ove izjave Rajkovića, ali da je transfer veoma blizu realizacije potvrđuju reči igračevog menadžera Zorana Stojadinovića, koji je potvrdio da je ponuda Makabija znatno bolja od one Hamburgove, o kojoj je takođe danas bilo reči.

U pitanju je ponuda vredna tri miliona evra, koliko je Zvezda i tražila za najboljeg mladog golmana sveta.

– Makabi je poslao finansijski bolju ponudu od Hamburga. Uslovi za igrača su skoro identični. Na njemu je da odluči, ali posao sa Makabijem je blizu realizacije. Na igraču je da odluči – rekao je Zoran Stojadinović.

Ako je na njemu da odluči, a on je izjavio gore navedene reči, Predrag Rajković će već ove sezone igrati u Ligi šampiona i to pod srpskim stručnjakom Slavišom Jokanovićem.

0
0

10 Komentara

  1. ISTINA-kao prvo ja sam okoreli Zvezdas a kao drugo zelim da kazem da mi je zao Rajka jer je zasluzio mnogo bolji klub a posebno ligu.Bolje za Zvezdu i njega da ga je prodala u Hamburg ili klub briz i za malo manje pare + razni bonusi koji se stavljaju u ugovor pa bi za koju godinu mogla uzeti i vise para,a ovako pitam se da li ce od ta 3 miliona bar polovina pripasti Zvezdi!!!

    0
    0
    Odgovori
    • 30% ide Jagodini a to je 900 000 e,ostalo bi trebalo Zvezdi da pripadne jer je njegov menadzer objavio da nista Zvezdi nece uzeti od tog transfera.

      0
      0
      Odgovori
  2. Znaci da su price o Milanu,Galati,Hamburgu,Klub Briza itd.cista izmisljotina i dizanje cene!Na kraju od svega Izrael,nije moglo losije!!!

    0
    0
    Odgovori
    • On vec ima status najboljeg mladog golmana na svetu,tako da nema potrebe da mu neko dize cenu pominjanjem nekog tima.Iz Hamburga je dolazio sportski direktor,u Galati je poznato zasto ne ide a Izraelci su ponudili najvecu kintu i to je zakon trzista.Videlismo gde ste vi prodali vaseg prvog golmana,u Tursku drugu ligu,tako da vam je pametnije da se ne javljate jer ispadate glupi sa tim komentarima.

      0
      0
      Odgovori
  3. A taman sam pomislio da ste istrošili sve profesionalne fudbalske klubove koje će da pojača Mala Nevesta, kad ono međutim…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter